Banjaluka

SVAKA ČAST UČENICIMA Osnovci i srednjoškolci prikupljaju namirnice za ugrožene (FOTO)

Učenici dvije banjalučke osnovne škole Branko Radičević i Dositej Obradović prikupili su namirnice za korisnike javne kuhinje Mozaik prijateljstva.

SVAKA ČAST UČENICIMA Osnovci i srednjoškolci prikupljaju namirnice za ugrožene (FOTO)
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Ova akcija, prikupljanja pomoći koja će biti podijeljena korisnicima Mozaika prijateljstva traje do 25. decembra u svim osnovnim i srednjim školama, kao i na fakultetima.

– Svidjele su nam se rijeci direktora jedne od ovih škola koja ima i najviše učenika da nije bitna brojnost, bitna je empatija trebamo biti ljudi. Svaka čast svim učenicima, zaposlenima, a prije svega roditeljima koji sa toliko empatije učestvuju u ovoj akciji – naveli su u Mozaiku prijateljstva.

Podsjetili su da sve namirnice koje budu prikupljene do kraja akcije će biti pretvorene u pakete i u prazničnim danima biti podijeljene korisnicima ove javne kuhinje.

Dragi nasi dvije O.S. Branko Radicevic i Dositej Obradovic su nas danas pozvale da pokupimo namirnice koje su njihovi…

Posted by Mozaik Prijateljstva on Friday, December 4, 2020

– Zbog vas dobrih ljudi velikog srca, a prvenstveno zbog porodica koje zavise od nas, radimo i po 12 sati sedam dana u nedjelji i na kraju svakog dana imamo osmijehe i ne osjećamo umor – naveli su u Mozaiku prijateljstva.