Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SVAKI DAN NAM JE AGONIJA” Kristina je ubijena na pumpi, a za zločin NIKO NIJE ODGOVARAO

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Tri godine je prošlo od smrti naše Kristine… Stalno se odugovlači, iz ovog ili onog razloga, i ne znam da li će i kada ubica odgovorati za zločin. Zaista ne znam više šta da očekujem – kaže za Blic Stanislav Kaplanović.

Njegova kćerka Kristina je prije tačno tri godine, ne budeći se iz kome, preminula od povreda koje joj četiri dana ranije naneo, kako se sumnja, Miloš Srebrić, zvani Flekica. Optužen je da je u Kristinu, djevojku koja je radila na pumpi da bi se školovala, pucao zbog plijena od 10.000 dinara.

U martu je i optužnica proširena, pa se Stefan Rokvić, sin srpskog biznismena, tereti da Srebrića nije prijavio poslije zločina, prenosi Blic.

– Svaki dan nastavka naših života je agonija. Kristinu ništa ne može da nam vrati, ali nadamo se nekoj pravdi. Očekivali smo da će već biti osuđen za zlo koje je nanio Kristrini i nama, ali od kazne još nema ništa. Nema ni naznaka kada će biti – priča Stanislav u momentu kada je krenuo na kćerkin grob.

Kristinu porodicu uznemirava i to što se suđenja stalno odlažu.

– Svako suđenje neka nova situacija zbog koje se odlaže. Zbog svega toga počeo sam da sumnjam šta će biti sa cijelim procesom – navodi nesrećni otac.

Posljednje ročište je, sredinom maja, odloženo je na zahtjev Srebrićevih advokata da bi se pripremili jer je u međuvremenu optužen Stefan Rokvić. Na tom ročištu Rokvić, koji se brani sa slobode, trebalo je da iznese odbranu.

Suđenje koje je bilo zakazano za april takođe je odloženo zbog epidemije korona virusa odloženo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO