Politika

"Svaki njegov postupak je neskrivena mržnja prema Srbima" Vidović brutalno o Zukanu Helezu

Licemjerju Zukana Heleza nema kraja. Svaki njegov postupak je neskrivena mržnja prema Srbima a posebno prema Srbiji, izjavio je Siniša Vidović, savjetnik u NSRS.

Siniša Vidović
FOTO: SINIŠA VIDOVIĆ/FACEBOOK/SCREENSHOT

Vidović ističe da Ministarstvo odbrane BiH ima potpisan sporazum o saradnji sa Vojnom akademijom Srbije i svake godine šalje određeni broj kadeta na školovanje i visoko vojno usavršavanje u Srbiju, bez razlike da li je Bošnjak, Srbin ili Hrvat.

Pročitajte još

Dodaje da do sada Helezu to nije smetalo al da mu je danas odjednom par kadeta Srbije trn u oku. Poznato je da Helez blagonaklono gleda na terorističke kampove po Bosni i Hercegovini. Sa druge strane, očigledan je animozitet prema svemu što ima srpski predznak te otvoreno napada i prijeti čim mu se ukaže prilika. Upitno je do kada će Helez imati priliku da vodi ovakvu ratnohuškačku retoriku – kaže Vidović.

Podsjećamo, ministar odbrane u Savjetu ministara BiH Zukan Helez rekao je danas da Ministarstvo nije pozvalo, ni odobrilo ulazak vojnika Vojske Srbije u BiH, dodajući da su u defileu u Prijedoru učestvovali kadeti Vojne akademije iz Srbije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu