Politika

"Svako neka radi kako mu savjest nalaže" Rodićeva poručila da će porodilje u bijeljinskoj bolnici ostati uskraćene za poklone zbog politikantstva

Nema te humane misije, plemenitog cilja ili dobrog djela koje zavist i sujeta neće pokušati da uprljaju.Kada žene i majke koje znaju svu radost materinstva darivaju porodilje svako bi taj čin pozdravio. Svako kome je dobročinstvo u karakteru. Oni drugi će pokušati da budu maliciozni.

"Svako neka radi kako mu savjest nalaže" Rodićeva poručila da će porodilje u bijeljinskoj bolnici ostati uskraćene za poklone zbog politikantstva
FOTO: SPS

Izjavila je to Jelena Rodić, predsjednica Foruma žena Socijalističke partije Srpske.

Ona je demantovala saopštenje JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina, u kojem se navodi da je Forum žena SPS obaviješten o tome da nije dozvoljena stranačka promocija u Bolnici.

Pročitajte još

– Iznijeli ste brojne neistine. Nije vam smetalo kada su mnoga fizička i pravna lica više puta donirala opremu za Bolnicu u Bijeljini. Ja im čestitam na tom humanom gestu. Nije Vam smetalo kada su vijesti o tome objavljene na raznim portalima. Sada Vam smeta. Svako neka radi kako mu savjest nalaže – rekla je Rodićeva.

Rodićeva ističe da će porodilje u bijeljinskoj bolnici ostati uskraćene za poklone zbog politikanstva iste.

– Očigledno da donacija od SPS nekome nije potrebna i da je u pitanju politička odluka. Forum žena prilikom realizovanja ove akcije vodi računa o privatnosti pacijenata i ujedno šalje poruku humanosti i solidarnosti cijelom društvu. Članice Foruma žena SPS su same prikupile sredstva za obezbjeđivanje vrijednih poklona našim porodiljama i zaista nam je žao što će majke u bijeljinskom porodilištu ostati uskraćene za iste, zbog politikanstva menadžmenta Bolnice – poručila je Jelena Rodić, koja je majka četvoro djece.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu