Kultura

"Svakodnevno se susrećem sa nepravdom" Vojin Ćetković pobjesnio tokom probe predstave, BACAO SCENARIO NA SVE STRANE

Glumac Vojin Ćetković tumačiće jednu od glavnih uloga u predstavi "Mihael Kolhas" koja će uskoro doživjeti premijerno izvođenje.

Vojin Ćetković
FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RINGIER

Tim povodom Vojin se oglasio, te otkrio kako je tekla priprema za premijeru, ali i šta ga je to tokom proba izbacivalo iz takta.

– Sve do sada nisam shvatao šta znači igrati naslovnu ulogu, a ovaj komad mi je to pokazao. Radeći na ovoj predstavi konačno sam to razumio. Voja Brajović mi je rekao: “Sad ti moraš da nas povedeš”. Nadam se da kolege vjeruju u mene i da će ova predstava biti dugovječna – rekao je Ćetković.

Vojin je bacao knjigu dok je čitao, nervirao se zbog onoga što je tamo napisano jer je to u njemu nešto budilo – rekao je reditelj, a glumac je uz osmijeh potvrdio ove navode.

– Svakodnevno se susrećem sa nepravdom, pa i dok sam dolazio u pozorište dogodile su mi se situacije koje izbacuju iz takta – neko mi je presjekao put tokom vožnje, automobil se nije zaustavio na pješačkom prelazu… Ovaj komad me je “nervirao” da sam poslije svake pročitane strane bar dvaput bacio scenario – priznao je Ćetković, piše Republika.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu