Zabava

"Svakom ženskarošu jedna sve naplati" Nakon što je raskrinkala oženjenog fudbalera Mina se ponovo oglasila (FOTO)

Nakon što je kontroverzna učesnica rijaliti programa Zadruga, Mina Vrbaški objavila na svom Instagram profilu kako joj navodno piše oženjeni fudbaler Vladimir Kovačević, Mina se oglasila opet na pomenutoj društvenoj mreži i podijelila interesantnu poruku.

"Svakom ženskarošu jedna sve naplati" Nakon što je raskrinkala oženjenog fudbalera Mina se ponovo oglasila (FOTO)
FOTO: VESNA LALIĆ, INSTAGRAM/RAS SRBIJA

Svaki ženskaroš naleti na jednu koja mu sve naplati, stajalo je u objavi Mine Vrbaški, prenosi Blic.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Mina je na Instagramu objavila poruke, od kako kaže, oženjenog fudbalera, te na iste označila njegovu suprugu.

– Bomba – glasio je njegov komentar na fotografiju koju je Mina objavila, a na kojoj se vidi kako u donjem vešu stoji na krevetu i drži roze balone.

Nakon toga Vrbaški je postavila obavještenje da broj telefona koji kruži društvenim mrežama nije njen, pa je sportista to navodno iskoristio da joj zatraži pravi broj.

– Daj mi onda tvoj broj, Mina – izričit je bio on. Starleta po svemu sudeći nije imala ništa s njim niti je odgovarala na poruke, ali ih je skrinštovola i tagovala njegovu ženu na Instagramu da vidi kako joj se njen muž nabacuje.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

– Ovo su naši današnji muškarci koji su u braku – napisala je ona.

Ubrzo nakon toga Instagram profil ovog fudbalera je ugašen. On je štoper koji je ponikao u omladinskoj školi Vojvodine. Neko vrijeme je igrao za prvi tim, pa se poslije uspješne epizode u Spartaku vratio u Novi Sad u sezoni 2016/17. Igrao je samo šest mjeseci, a potom otišao u Belgiju.

Prihvati notifikacije