Politika

"Sve će sale biti male" Tribina US u Borkovićima potvrda velike podrške građana (FOTO)

U banjalučkoj mjesnoj zajednici Borkovići je danas održana velika tribina na kojoj je Ujedinjena Srpska promovisala platformu kao i predstavljanje kandidata za oba nivoa vlasti.

"Sve će sale biti male" Tribina US u Borkovićima potvrda velike podrške građana (FOTO)
FOTO: US

Trubini su prisustvovali predsjednik stranke i nosilac liste za Narodnu skupstinu RS, dr Nenad Stevandić, potpredsjednici dr Natalija Trivić, Marinko Dragišić i Milan Petković, kandidati, članovi, simpatizeri prijatelji i gosti Ujedinjene Srpske.

– Ujedinjena Srpska zna da se njeni kandidati moraju približiti svakom građaninu Srpske, pa smo zato večeras u Borkovićima, gdje ćemo predstaviti naš predizborni program. Važno je napomenuti da u Borkovićima Ujedinjena Srpska ima veliku podršku što svjedoči današnji odziv – izjavila je Natalija Trivić.

Kandidat za Narodnu Skupštinu i domaćin današnje tribine, Milan Grujić, izjavio je tom prilikom da Ujedinjena Srpska ima veliku podršku u Borkovićima i da očekuje da se podrška iz Borkovića nastavi širiti Republikom Srpskom.

FOTO: US
FOTO: US
FOTO: US
FOTO: US
FOTO: US
FOTO: US
FOTO: US
FOTO: US

Milan Petković izjavio je da je ponosan što je prvih 10 dana kampanje proteklo bez problema, a da nije podnesrna ni jedna prijava protiv Ujedinjene Srpske.

– Imamo najkreativniju kampanju, što potvrđuje veliki broj posjetilaca naših tribina, te naš nezvanični slogan nastavlja da bude “sve će sale biti male” i to nam garantuje veliku pobjedu – zaključuje Petković.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije