Hronika

SVE JE IZGORJELO Pogledajte kako izgleda unutrašnjost prostorija IRB RS nakon stravičnog požara (VIDEO, FOTO)

Nakon požara koji je jutros oko tri časa izbio u zgradi IRB RS u Banjaluci nastala je velika materijalna šteta, a fotografije iz objekta pokazuju koliko je vatra bila jaka.

SVE JE IZGORJELO Pogledajte kako izgleda unutrašnjost prostorija IRB RS nakon stravičnog požara (VIDEO, FOTO)
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

U unutrašnjosti objekta je sve izgorjelo, a kako se nezvaničnosaznaje, požar je najvjerovatnije nastao od dimnjaku ugostiteljskog objekta ispod IRB koji se potom proširio.

Pročitajte još

Direktor Investiciono-razvojne banke Republike Srpske, Dražen Vrhovac za Srpskainfo je rekao da arhiva IRB nije uništena jer ih čuvaju u elektronskoj verziji na nekoliko adresa.

– To je veoma bitno da naglasim zbog negativnih komentara da je nešto bilo namjerno – naglašava Vrhovac.

Noćas je gorjela zgrada IRB RS, vatrogasaci spriječili katastrofu. Više detalja na ovom linku: https://srpskainfo.com/izgledalo-je-strasno-veliki-pozar-na-zgradi-irb-rs-uznemirio-stanare-video-foto/

Posted by Srpskainfo.com on Saturday, April 30, 2022

Požar koji je jutros izbio u zgradi IRB RS izazvao je pravu paniku i među stanarima obližnjih zgrada.

– Čula sam neko pucketanje, a zatim se jasno vidjela vatra, koja je u nekoliko sekundi zahvatila gotovo cijeli dio objekta u kojem je smještena IRB RS – ispričala je Banjalučanka koja je zamolila da joj ne navodimo ime.

Nadljudskim naporima banjalučkih vatrogasaca spriječena je katastrofa o širenje vatre na kompletan poslovni objekat u kojem je više privatnih firmi.

Prihvati notifikacije