Hronika

Sve je uništeno, stanari u strahu trče niz stepenice: Procurio uznemirujući snimak iz zgrade nakon što je Đorđe aktivirao eksploziv (VIDEO)

Snimak unutrašnjosti zgrade nakon stravične eksplozije u Smederevu koja se dogodila sinoć oko 20.35, osvanuo je na društvenim mrežama.

Zgrada nakon eksplozije u Smederevu
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Kako se vidi na snimku, hodnik zgrade je pun šuta, vrata od stana gotovo ne postoje jer ih je eksplozija izbila, a u pozadini snimka se čuje muški glas koji govori: “Ima povrijeđenih ljudi”.

Podsjetimo, sinoć se, oko 20.35, u centru Smedereva, dogodila eksplozija kada se, prema prvim nezvaničnim informacijama, muškarac Đ. A. (57) raznio sa više kilograma eksploziva.

Smederevo, eksplozija
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER
Jutro nakon eksplozije u Smederevu
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER
Smederevo, eksplozija
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER
Uviđaj nakon eksplozije u Smederevu
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Na licu mjesta nastradao je Đ. A. čiji su dijelovi tijela bili razbacani po ulici, a dvoje mladih, brat i sestra, zadobili su teške povrede. Mladić (25) je u eksploziji zadobio teške povrede oka, a prema prognozama ljekara, on će na jednom oku trajno izgubiti vid. Djevojka (22) ima višestruke posjekotine na tijelu, piše Blic.

Pročitajte još

Eksplozija se dogodila na petom spratu zgrade, a od jačine eksplozije izbijena su sva vrata su zgradi, a cijeli peti sprat potpuno je uništen.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije