Hronika

SVE JOJ OPROSTIO Otac Dunje Ilić se ubio i ostavio oproštajno pismo, OVO MU JE POSLJEDNJA ŽELJA

Jovan Ilić (63), vlasnik propalih giganata “Eltim” i “Staklopan” i otac pjevačice Dunje Ilić, ubio se.

SVE JOJ OPROSTIO Otac Dunje Ilić se ubio i ostavio oproštajno pismo, OVO MU JE POSLJEDNJA ŽELJA
Foto: screenshot Instagram

Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova kćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznijela optužbe da ju je otac zlostavljao kad je imala pet godina.

Uprkos tome što su ga, kako je naveo, pogodile riječi njegove kćerke, tvrdeći da su neistinite, istakao je da joj sve prašta i da bi volio da ona dođe na njegovu sahranu. Naveo je takođe da ju je volio. S druge strane, izričito je zabranio sinu Tijanu i bivšoj ženi Mirjani da prisustvuju njegovoj sahrani i zamolio je da ga brat kremira, te da je to njegova posljednja želja – ispričao je izvor blizak istrazi.

Ovo je samo dio Jovanovog oproštajnog pisma, u kojem se, između ostalog, navode i još neki razlozi za njegov postupak.

– Vjeruje se da su loši odnosi unutar porodice, finansijski fijasko i loše psihičko zdravlje u posljednje vrijeme uticali na Jovana Ilića da skonča na ovakav način, mada će policija istražiti čitav slučaj do tančina – rekao je izvor i dodao da će brat Jovana Ilića imati problema u ispunjavanju posljednje želje svoga brata jer će teško dobiti dozvolu za kremaciju.

Pročitajte još

– Jovan je istakao da je njegova posljednja želja da ga brat kremira, ali je takođe zabranio da sin Tijan prisustvuje tom činu. Brat bez dozvole Ilićeve djece, u ovom slučaju, pjevačice Dunje i sina Tijana, neće moći da ispuni Ilićevu želju – kaže izvor.

U komšiluku Jovana Ilića skoro niko nije ni znao, budući da se, kako su rekli, tu nedavno doselio. Komšije su u šoku da se nešto tako desilo u njihovom mirnom kraju.

– Taj čovjek je živio kao podstanar u kući u kojoj se ubio. Nedavno je došao. Niko ga nije poznavao i ni sa kim se iz komšiluka nije družio. Šokirala nas je vijest o tragediji – rekle su komšije u ulici u kojoj se Ilić ubio, odbijajući da se fotografišu.

Dunja oca optužila za silovanje

Dunja Ilić, samo dan prije nego što se njen otac ubio, pokušala je takođe da oduzme sebi život. Ona je, srećom, bila neuspješna jer ju je momak pronašao u polusvjesnom stanju na podu stana, pa alarmirao policiju i hitnu pomoć, koji su je odveli na ispiranje želuca u bolnicu u Napulju. Dunja se tokom pokušaja samoubistva, nakon što je popila ljekove, uključila uživo na Instagramu.

U potresnoj ispovijesti ona je istakla i da je zlostavljana od pete godine i za to je direktno optužila oca.

(Kurir)