Zabava

SVE PRIZNALA BEZ USTEZANJA Ana Nikolić prekršila zakon, pa otkrila koja je njena NOVA STRAST

Ana Nikolić je, prilikom davanja posljednjeg intervjua, priznala da je nedavno prekršila zakon.

SVE PRIZNALA BEZ USTEZANJA Ana Nikolić prekršila zakon, pa otkrila koja je njena NOVA STRAST
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Naime, pjevačica je otkrila novu strast u jahanju konja, a istu je otkrila tokom boravka u Marakešu, gdje je prije nekoliko mjeseci snimala spotove za pjesme sa novog albuma.

– U Marakešu smo se sa snimanja u smještaj vratili na kamilama jer ja nisam smjela da se vraćam u džipovima. Jako sam se uplašila zbog načina na koji voze tamo. Mi smo zato jahali kamile noću od pustinje do hotela, a to je zabranjeno – ispričala je Ana uz osmijeh u emisiji “Ekskluzivno”.

– Te večeri sam shvatila da ustvari želim da se bavim jahanjem. Ipak, moram da istaknem da konj i kamila nemaju apsolutno nikakve veze. Za konja moraš da vježbaš, da radiš i da se trudiš, što ću ja i raditi – dodala je Nikolićeva, zaključujući priču priznanjem da je ovu ljubav prema konjima prenijela i na kćerkicu Taru, piše Puls.

– Tara voli sve životinje. Svi prisutni u jahačkom klubu su se čudili i govorili da nisu imali manje dijete koje je neustrašivije. Mislila sam da će se rasplakati, ali ona je tražila da jaše. Čim je sela na konja rekla je: “Kreni! Zašto još uvijek nismo krenuli?”