Zabava

SVE PRŠTI OD SEKSEPILA Marina Visković uživa na plaži u Crnoj Gori, svi se okreću za njom (VIDEO, FOTO)

Marina Visković trenutno odmara u Crnoj Gori, a uslikana je na jednoj gradskoj plaži dok se brčkala u plićaku.

Marina Visković na plaži
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Naime, Marina je na plaži došla u providnoj haljini u leopard dezenu, a kada se pojavila nema ko se nije okrenuo za njom.

Marina Visković na plaži
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Iako je imala naočare, mnogi su pjevačicu ubrzo prepoznali, pa su je oduševljeno gledali dok se rashlađivala u plićaku, a mnoge je začudilo što se pjevačica nije skinula u bikini.

I u haljini pjevačicina vitka linija je došla do izražaja. Bujne grudi je jedva obuzdala u lepršavoj haljini koju je vjetar sve vrijeme podizao, pa su u prvi plan bile i njene izvajane zgodne noge, ali i preplanuli ten.

Pročitajte još

Inače, Marina redovno trenira, što se i vidi po njenom izgledu, a jednom prilikom govorila je o svojoj ljubavi prema sportu, piše Blic.

– Odmalena su me privlačile borilačke vještine i najveća želja mi je bila da treniram kik boks. U osnovnoj školi imala sam izazov da se profesionalno posvetim tome ili muzici. Međutim, kao što se vidi, izabrala sam jednu stranu, a to je muzika. Mada sam sigurna da bih bila uspešna i u kik boksu. To mi je ujedno i omiljeni sport. Sportski sam tip i to ni ne krijem, primijeti se i po meni da sam stalno u kondiciji – ističe Marina.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije