Zabava

"Ja sve dajem besplatno" Pjevačica progovorila o otvaranju profila na SAJTU ZA ODRASLE

Sve više poznatih ličnosti otvara profile na platformi za odrasle, "Only fans", gdje se prodaju provokativne fotografije.

Marina Visković
FOTO: ZVEZDE GRANDA SPECIJAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Pjevačica Marina Visković još uvijek nije to učinila, a nju su nedavno pitali da li bi otvorila profil, a tom prilikom je šokirala sve.

– Pa ne znam šta bih dijelila tamo sa fanovima, pošto eto, koliko sam ja shvatila tu dijeliš neke situacije, svoj dan, trening podijeliš sa fanovima i to neko uplati da gleda. Ali vidite, ja sve dajem besplatno. I savete i treninge, tako da ništa ne bih dala, eto – istakla je Marina u snimku koji je podijelila na svom Instagram profilu.

Inače, Marina veoma vodi računa o svom izgledu, a ona je nedavno otkrila šta je sve radila na sebi.

– Na sebi sam operisala sve što sam htjela. Ne vidim nikakav problem u tome da promijenim nešto što mi se na licu ili tijelu ne dopada. Uostalom, takve promjene dobro utiču na samopouzdanje. Najbitnije je imati mjeru i ne pretjerati sa operacijama. Zbog toga me uopšte ne vrijeđa kada neko za mene kaže: ‘Pogledaj kako je sva izoperisana – rekla je Marina ranije za Informer i dodala da njen posao zahtjeva da uvijek dobro izgleda.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije