Zabava

"Sve sam ih prijavila policiji" Milica Dabović otkrila šta je sve prošla sa bivšim partnerima

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je raskinula devetomjesečnu vezu sa dečkom Milanom Cvetkovićem, vjenčanim kumom Darka Lazića i Ana Sević, a razlog raskida su, kako je priznala, poroci od kojih nije mogla da odvoji sada već bivšeg partnera.

"Sve sam ih prijavila policiji" Milica Dabović otkrila šta je sve prošla sa bivšim partnerima
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Milica se sada osvrnula na svoj emotivni život i tom prilikom je pričala o stvarima koje do sada nije dijelila javno.

Naime, ona je u više navrata govorila da su je bivši partneri pljačkali, a sada je priznala da li je nekima od njih plaćala struju.

– Kamo sreće da sam bivšima plaćala samo struju, plaćala sam im neke druge stvari. Žao mi je što sam to doživjela. Hvala Bogu, pa sam tada dobro zarađivala i vjerovala sam da će mi se sve to vratiti. Da mogu da vratim vrijeme samo bih rodila Stefana, a sve ostalo bih promijenila – iskreno je odgovorila Milica.

Pročitajte još

– Prošla sam zaista jedan trnoviti put, pravi pakao. Trebalo je da budem malo pametnija, malo grublja, a ne toliko pristupačna. Mislim da sam toliko dobra da ne mogu ni na greškama da naučim, Stefana učim drugačije. Nakon Šimeta sa kojim sam svašta prošla sam “naskočila” na Ljubu, Stefanovog oca koji je bio još tri puta gori od Šime. Uzeo mi je sve što sam imala i što sam uspjela da povratim od prethodnog.

Milica je otkrila koje je to poklone darovala svojim bivšim partnerima i na koje su je sve načine iskorišćavali.

– Najčešće su koristili moje kartice. Nakit i garderobu su mi prodavali i preprodavali. Željela sam da zajedno gradimo i pravimo, ali sve je bilo džabe. Shvatila sam da oni momci koji su slatkorječivi i koji postupaju sa ženama baš onako kao bi trebalo, e oni su najveći manipulator koji postoje. Oni te žednog preko vode prenesu. Samo sam željela da imam muškarca koji će da bude uz mene, ali Stefanov otac me je pokrao, odrekao se djeteta i otišao. Sve muškarce sam prijavila policiji, ali nije bilo koristi od toga, jednostavno sam nastavila dalje, sama. Moj sin ima često običaj da mi kaže: “Mama niko nam ne treba, mi sve možemo sami” – zaključila je košarkašica, piše Informer.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije