Zabava

"SVE SMO BLIŽI PROŠIRENJU PORODICE" Nakon priče o RASKIDU oglasili se Marko i Luna (FOTO)

Na društvenim mrežama podigla se prava bura kada su pojedine fan grupe objavile da je Marko Miljković navodno spakovao svoje stvari i napustio stan svoje vjerenice Lune Đogani, te da je između njih dvoje izbila velika svađa.

"SVE SMO BLIŽI PROŠIRENJU PORODICE" Nakon priče o RASKIDU oglasili se Marko i Luna (FOTO)
FOTO: G. SRDANOV/RAS SRBIJA

Oni su se sada oglasili ovim povodom i, kako kažu, u tim pričama nema istine.

– Vjeridbu nismo prekinuli, niti želimo. Naša ljubav je sve jača. Zadovoljni smo i srećni. Volimo se, što je najbitnije, i odlično funkcionišemo poslije rijalitija. Provodimo zajedno vrijeme – rekao je Marko za Blic, a potom dodao da su sve bliži ostvarenju sna o prinovi:

– Sve smo bliži ostvarenju onoga čemu se dugo radujemo, a to je proširenje porodice.

Pročitajte još

Luna Đogani takođe se oglasila povodom glasina da je Marko napustio njen stan i oštro se obratila svojim Instagram pratiocima.

FOTO: LUNA ĐOGANI/INSTAGRAM SCREENSHOT
FOTO: LUNA ĐOGANI/INSTAGRAM SCREENSHOT

– Nemojte da se čudite što vas sve blokiram, svako ko mi bude pisao laži, dezinformacije i teorije “niđe veze”, svoja mišljenja šta ja treba da radim u svom životu, samo će sa zadovoljstvom biti izbrisan. I grupe i sva podrška, ako se tako možete nazvati. Stidite se i liječite se. Ako vam je već toliko dosadno u vašim bijednim životima idite prošetajte malo, nađite sebi zanimaciju. Sjašite sa Lune i Marka već jednom, smarate – napisala je Luna na Instagramu.