Politika

“Sve te teze o Đajiću okačite mačku o rep” Nakon što je Antonić prozvao Trivićevu, odgovorio mu Kondić

Momo, moraš prvo znati gdje si ti da bi nešto komentarisao. Jelena Trivić i ja smo u Narodnom frontu, stranci koja se bori sa zlom koje su posijali oni u koje si se nekad kleo, a sad su te šutnuli.

Nemanja Kondić Narodni front
FOTO: NARODNI FRONT

Poručio je ovo odbornik NF u Skupštini grada Banjaluka Nemanja Kondić komentarišući objavu Momčila Antonića na mreži X u kojoj je prozvao predsjednicu Narodnog fronta Jelenu Trivić da je Đajićev kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

Kondić kaže da se Antonić u “nedostatku vlastitih političkih ambicija i pozicija, koga ne pozivaju na organe njegove stranke, našao da komentariše političku scenu“.

– Mi vidiš, Momo, nismo dozvolili da nas iko šuta, nego smo stisnuli petlju pa napravili stranku jer smo još davno vidjeli da Draško podvodi PDP pod skute tvog šefa. Jelena Trivić je kandidat Narodnog fronta i naroda koji je ogorčen i tvojim šefom i njegovim potrčkom Stanivukovićem. Sve te teze o Đajiću okačite mačku o rep – naveo je Kondić.

Poručio je da “narod zna ko je Jelena Trivić, a znaju i u SNSD”.

– Bolje razmišljaj kako ćete u narod jer ne znate koga da promovišete, Šobota ili Stanivukovića – poručio je Кondić Antoniću.

Pročitajte još

Podsjećamo, Trivićeva je ranije za Srpskainfo navela da je „Draško Stanivuković kandidat Milorada Dodika, a Nikola Šobot kandidat Vlade Đajića“.

Na to je reagovao član Predsjedništva Gradskog odbora SNSD Banjaluka i nekadašnji poslanik te stranke Momčilo Antonić koji je na mreži X naveo da je Trivićeva Đajićev kandidat.

– Jelo popravio bih ti ovo. Ti si Đajićev kandidat, Šobot je kandidat SNSD, a Stanivuković kandidat dijela PDP – napisao je Antonić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu