Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SVE ZA STUDENTE Deset dana nauke, kulture i naravno zabave

Banjaluka
Autor:

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Studentski parlament Univerziteta u Banjaluci organizuje “Dane studenata” od 15. do 26. aprila

Tokom ove manifestacije studenti će imati priliku da učestvuju u kulturnim, sportskim, edukativnim i zabavnim dešavanjima. Cilj događaja je promocija studenata i studentskog života, kako na Univerzitetu, tako i u samom gradu na Vrbasu.

Svečana ceremonija otvaranja je u Banskom dvoru 15. aprila, a studenti narednih dana pripremaju niz dešavanja: konferenciju “Međunarodno pravo i međunarodni odnosi” na Fakultetu političkih nauka i Pravnom fakultetu, izložbu studenata Akademije umjetnosti, Dan otvorenih vrata 18. aprila u Univerzitetskom gradu, ali i takmičenje u znanju 23. i 24. aprila.

U pozorištu Jazavac 18. aprila predviđeno je “Veče drame”, te književno veče 25. aprila na Filozofskom fakultetu “ Iz pera studentskoga” na kojem će studenti predstaviti svoja autorska djela.

Studentske igre će se održavati na sportskim terenima Studentskog centra “Nikola Tesla, gdje će 19. aprila  biti organizovano i kino na otvorenom.

Ni ovo studentsko okupljanje neće proći bez tematskih večeri piva i vina i žurki na otvorenom.

Organizatori priželjkuju da Dani studenata, tokom narednih godina, postanu najveća tradicionalna studentska manifestacija, kao i tradicija grada.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO