Zabava

“Svi imaju predrasude“ Aleksandra Mladenović svakodnevno trpi negativne komentare

Pjevačica Aleksandra Mladenović priznala je još jednom da je bila žrtva sajber nasilja a jednom prilikom je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otkrila kako se danas nosi sa tim stvarima.

Aleksandra Mladenović
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Čitala sam te komentare ranije i to me je pogađalo. Doživjela sam to sajber nasilje dok sam imala i zdravstvenih problema, ali više me takve stvari ne pogađaju. Ja sve to pogledam, ali ne čitam. Bude mi to u fazonu „super druže“. Priznajem, na jedan komentar sam rekla „tebi ne može ni hirurg da pomogne“. Imam ja tako momente kada odgovorim, ali sve mi je to sada zabavno. Više me to ne vrijeđa niti pogađa -ispričala je Aleksandra.

Pročitajte još

Aleksandra je tada otkrila i da li joj se dogodilo da upozna nekoga ko ju je ranije negativno kritikovao na mrežama, prenosi Grand.

Ljudi imaju predrasude, misle da vjerovatno ne idemo ni u toalet. Treba prvenstveno biti čovjek. Malo mi je žalosno što po nama svi udaraju neko drvlje i kamenje kao da smo mi ne znam šta loše uradili, a mi smo tu da pjevamo i da uveseljavao narod. Treba samo da se bavimo pjevanjem i da i ne komentarišemo neka pisanja o nama -rekla je Aleksandra.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu