Politika

"Svi oni će uskoro dobiti odgovor" Vučić oštro reagovao na izjavu Nestorovića nakon sastanka sa Dodikom u Banjaluci

Dok je boravio u Nišu, predsjednika Srbije Aleksandra Vučića saradnici su obavestili da su predsjednik Srpske Milorad Dodik i poslanik u Narodnoj skupštine Srbije Branimir Nestorović održali konferenciju za novinare u Banjaluci na kojoj je Nestorović izrazio zabrinutost za stanje u Srbiji i rekao da neće sa SNS u vlast, te da će za tri godine sam da osvoji većinu u Srbiji.

Aleksandar Vučić
FOTO: ANDREJ CUKIC/EPA

Ne vjerujem. Nemoguće da je takvu glupost izgovorio – bila je prva reakcija Vučića, javlja reporter “Blica” koji je prisustvovao razgovoru.

– Predsjedniče, ovo što sam prenijela je citat – odgovorila je Vučiću njegova saradnica.

Svi oni će uskoro dobiti odgovor – uzvratio je Vučić uz širok, ali kiseli osmjeh.

Pročitajte još

Vučić često ističe da nikad nije bježao od izbora, gubio ih ili dobijao, pa bi njegova reakcija na događaj iz Banjaluke mogla dodatno da podgrije spekulacije o ponavljanju gradskih izbora u Beogradu 19. maja.

Podsjetimo, poslanik u Skupštini Srbije i neformalni lider pokreta “Mi – glas naroda” Branimir Nestorović izjavio je danas u Banjaluci da njegova lista neće podržati nijednu stranu u formiranju vlasti u Beogradu i da je njihov cilj da Srbi u Republici Srpskoj automatski postanu državljani Srbije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu