Hronika

SVI ŽIVOTNO UGROŽENI Potukli se na svadbi, pa u bolnicu prebačeni sa teškim ranama od noža

Sva trojica pacijenata koji su sinoć povrijeđeni na svadbi u Bijeljini životno su ugrožena.

SVI ŽIVOTNO UGROŽENI Potukli se na svadbi, pa u bolnicu prebačeni sa teškim ranama od noža
FOTO: INFOBIJELJINA

Kako su naveli ljekari, sinoć oko 23.30 časova su dobili poziv od Službe Hitne medicinske pomoći da im dovoze tri osobe povrijeđene u tuči.

– Po prijemu i trijaži identifikovali smo da dvije osobe imaju povrede zadobijene hladnim oružjem, pacijent 1966. godište imao je povrede u predjelu trbuha, dvije ubodne rane. On je hitno operisan – izjavio je za InfoBijeljina dežurni hirurg Milan Todorović, načelnik Odjeljenja za hirurške grane.

Pročitajte još

Kako je dodao, drugi pacijent, koji je 1969. godište, imao je ubodne rane u predjelu trbuha i grudnog koša, i on je takođe hitno operisan.

– Treći pacijent, 1969. godište je imao povrede glave, lica, kostiju lica i oka. Sve tri pacijenta su zbrinuta u našoj ustanovi. Dva pacijenta su u jedinici intenzivne njege i trenutno su svi životno ugroženi – naglasio je Todorović.

Podsjetimo, tri osobe povrijeđene su sinoć u obračunu ispred svadbenog salona u Bijeljini.

 Do sukoba je, kako je rečeno portalu InfoBijeljina, došlo oko 23.30 časova, poslije čega su oni vozilom Hitne pomoći prevezeni u bolnicu.

Iz Policijske uprave Bijeljina je za InfoBijeljinu rečeno da im je prijavljena tuča tri osobe, te da je o svemu obaviješten dežurni tužilac.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije