Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SVIJEST NA ISPITU Kandidatu za Predsjedništvo BiH pukla guma na vozilu, vozači mu NISU POMOGLI

Društvo
Autor:

Foto: Facebook screenshot

Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme za progres i kandidatu za člana Predsjedništva BiH na Opštim izborima 2018, imao je manju nezgodu prilikom povratka iz Mostara u Sarajevo.

Kako je napisao na svom zvaničnom Fejsbuk profilu, tokom vožnje pukla mu je guma na automobilu. Između ostalog je rekao da je testirao i svijest ostalih vozača i tvrdi da mu nijedan od 40 njih nije zaustavio automobil i ponudio pomoć.

– Ovim putem se želimo zahvaliti Bihamk i čestitati na brzom i efikasnom dolasku na teren i izuzetnom pružanju usluge koja nam je bila potrebna pri današnjem povratku iz Mostara kada je pukla guma na autu u kojem smo se vozili.

Ovim putem se želimo zahvaliti Bihamk i čestitati na brzom i efikasnom dolasku na teren i izuzetnom pružanju usluge koja…

Gepostet von Mirsad Hadžikadić – Platforma za progres am Donnerstag, 23. Mai 2019

S druge strane, čekajući BIHAMK, pokušali smo ispitati svijest vozača koje smo zaustavljali kako bi nam eventualno pomogli, ali niti jedan vozač, od njih 40-ak nije zaustavio vozilo i ponudio pomoć.

Vi ste ogledalo onoga što radite i načina na koji to radite! Moramo mijenjati sebe kako bi svima bilo bolje – napisao je Hadžikadić.

(Radio Sarajevo)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO