Zabava

Svjedok i Lepa Brena: Završeno još jedno ročište između Miroslava Ilića i Mirjane Antonović

Završeno je još jedno ročište u Palati pravde povodom slučaja Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavi Mirjane Antonović, koja na sudu pokušava da dokaže da je pjevač otac njenog sina Devina. Na suđenju je bila i Lepa Brena, koja je svjedok u ovom postupku.

Svjedok i Lepa Brena: Završeno još jedno ročište između Miroslava Ilića i Mirjane Antonović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Miroslav, Brena i Mirjana su odvojeno izašli iz Palate pravde. Oni su proveli oko pet sati na suđenju.

Advokat nije dozvolio pjevaču da daje izjave za medije. Na pitanje kako je prošlo suđenje, rekao je da je zdravstveno dobro i da je od pola 10 u sudu.

Pjevač je bio raspoložen i podigao je palac gore u znak pozdrava.

– Suđenje se nastavlja – rekao je advokat Mirjane Antonović po ozlasku iz Palate pravde, dok je Brena imala komentar o svom odnosu sa Miroslavom:

– Ja komuniciram sa svima i ni sa kim nemam problema, pa ni sa Miroslavom, ali komunicirali smo preko sudije. Striktno nam je rečeno da je suđenje zatvoreno za javnost. Ovo je 21. vijek i veoma je lako utvrditi preko DNK utvrditi da li je neko otac djetetu, prenosi Blic.

Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je istovremeno bio u braku, na sudu je sa pjevačem kako bi dokazala da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Mirjana je, inače, svojevremeno ispričala da je Ilićeva supruga Gordana glavni krivac što se on posvađao s Brenom i Sašom Popovićem.

– Gordana je otjerala sve ljude od njega, posebno nije voljela Brenu i Sašu, jer su se družili sa mnom. Ubjedila ga je čak da je Brena krišom htijela da uzme čašu iz koje je pio za DNK analizu – kazala je jednom prilikom Mirjana.

Prihvati notifikacije