Zabava

“TA PRIČA JE ZA MENE ZAVRŠENA" Pjevač bez dlake na jeziku o bivšoj supruzi, otkrio sve i o odnosu sa vjerenicom

Pjevač Sloba Radanović ljeto provodi u prestonici sa izabranicom Jelenom Đuričanin.

“TA PRIČA JE ZA MENE ZAVRŠENA" Pjevač bez dlake na jeziku o bivšoj supruzi, otkrio sve i o odnosu sa vjerenicom
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RAS SRBIJA

Tvrdi da bivšu ženu Kristinu Kiju Kockar ne primjećuje.

Sloba je odlučio da okrene novi list i posveti se porodici i obavezama oko novih pjesama i priznao da mu nedostaje publika, ali i da nema namjeru da ulazi u “Zadrugu 4”, koja startuje od septembra.

– Pjevam po kući, u kupatilu. Nikad nije bilo da ovoliko ne radim. Više nije pitanje da li ćemo imati posla, nego što se promijenio cijeli način života. Jedva čekam da se sve vrati u normalu i da živimo kao prije. Smatram da će se mnoge stvari promijeniti, ali ono što je važno jeste da svi budemo živi i zdravi.

Sloba se nedavno vjerio s Jelenom Đuričanin i ističe da je sretan u odnosu, dok kaže da je priča sa Kijom zauvijek završena.

FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA

– Sve što sam proživio je velika lekcija. Važno je da te partner razumije. Normalno, i to da ne bude ljubomorna. Jelena je tolerantna, ozbiljna i odgovorna žena. Ona mi je velika podrška i mogu slobodno da kažem da sam konačno srećan i spokojan. Razumije moj posao i to što je oko mene uvijek veliki broj ljudi – rekao je pjevač za Kurir pa se osvrnuo na to što ga Kija često pominje u medijima, prenosi Blic.

– Morate nju da pitate zašto to radi. To što ona priča ja ne primjećujem. Ta priča je za mene završena i ne volim o tome da govorim.