Banjaluka

"Taj je čovjek spreman da ubije i bude ubijen" Đajić uputio opasne riječi prema Stanivukoviću

Draško Stanivuković jednako je laž, kriminal, psihopata, bolest i jedan luđak.

Vlado Đajić na Stanivukovićevom presu
FOTO: PDP

Poručio je to danas direktor UKC RS, Vlado Đajić na konferenciji za medije.

Đajić je izgovorio opasne riječi uporedivši Stanivukovićev rad i ponašanje sa monstruoznim ubistvom u Gradačcu aludirajući da će nešto slično da se desi i u Banjaluci zbog Stanivukovića.

Срамне изјаве Ђајића

У недостатку аргумената долазе највеће увреде!Када један доктор упореди неког ко у себи нема ни грам мржње са вишеструким убицом из Градачца то дефинитивно значи да је памет нешто друго преузело!Ђајић не води одговорну политичку борбу него личну борбу проткану мржњом што се да видјети у свакој његовој изјави.Моје је да се издигнем изнад ове прљаве борбе, али не и да је потпуно игноришем.Путем тужби и институција тражићу његову одговорност због оваквих неумјесних изјава. Слично као и у случају “Десингерице и Пљугице” и овдје смо препознали изливе насиља које требамо осудити и санкционисати.Ово је његов одговор на питање “Да ли се пере веш или кеш?” узимајући у обзир колика се количина новца издваја за прање веша на УКЦ-у.За нашу државу и друштво није добро да овакве особе буду на одговорним функцијама и борићу се за то да у будућности и не буду!

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Sunday, August 20, 2023

Pročitajte još

– I danas upozoravam. To je čovjek opasan. Spreman da ubije i bude ubijen – poručio je Đajić.

Podsjećamo, sve ovo se dešavalo danas kad je organizovana konferencija za medije o navodnom kriminalu i korupciji na UKC RS.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije