Sudbine

“Takva osoba nikome ne treba u životu” Mlada zabranila majci da dođe na svadbu zbog NEPRIMJERENOG POKLONA (FOTO)

Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u životu para, pa nije rijetkost da mladenci zajedno sa porodicama razmotre sve potencijalne probleme, kako bi se postarali da i najmanja sitnica bude urađena po planu.

bidermajer-kolektivno-vjencanje vjenčanica mlada
FOTO: VESNA LALIĆ/RINGIER

Jedna buduća mlada ispričala je koliko se neprijatno iznenadila kada je njena majka budućem zetu dala neprimjeren poklon, u nadi da će to poboljšati njihov odnos, pa je pokušala da čitavu stvar okrene na šalu, međutim, mladencima situacija nije bila nimalo smiješna, prenosi Miror.

FOTO: CHELSEA AND NICK/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: CHELSEA AND NICK/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ispričala je da je svog supruga upoznala na grupnoj terapiji, gdje je saznala da je u saobraćajnoj nesreći ostao nepokretan, pa se sada kreće uz pomoć invalidskih kolica, a istom prilikom je izgubio i majku. Iako ga je odmah prihvatila i zavoljela, njenoj majci se zet očigledno nije dopao, pa je nekoliko puta pokušala da ga uvrijedi na račun njegovog invaliditeta.

Pročitajte još

Od samog početka njihove veze, tašta je zeta zadirkivala, čak se i “šalila” kako je odgovoran za nesreću u kojoj mu je stradala majka. Tu konkretnu primjedbu je rekla baš na godišnjicu mamine smrti, a on se na to rasplakao. Kasnije se izvinila i pitala da li može da dođe na njegovu rođendansku zabavu.

-Došla je i izvinila se zbog prošlih nesporazuma, a moj vjerenik je bio zbunjen njenom promjenom mišljenja. Super smo se provodili sve do poslije večere, kad mu je dala kutiju rekavši da je to njen poklon za rođendan, a kad ju je otvorio ugledali smo par patika… Pogledao ju je i ona je počela da se smije, a zatim je rekla nešto tipa da je ona optimista i da se nada da će ih jednog dana i koristiti – napisala je očajna djevojka na Reditu.

Tada je mlada izgubila strpljenje i počela da se svađa sa svojom majkom koja je tvrdila da je da je to bila “samo šala”.

-Rekla je da nije htjela da se sve tako odigra i da je on preosjetljiv. Rekla sam joj da više nije dobrodošla na naše vjenčanje što ju je šokiralo pa mi je rekla da i ja sve shvatam preozbiljno, ali sam insistirala da mi vrati pozivnicu – objasnila je.

Iako je njen otac pokušao da izgledi stvar moleći kćerku da mamu ponovo pozove na svadbu, ona je ostala čvrsta u svojoj odluci, a drugi korisnici Redita vjeruju da je u pravu.

“Nemoj da je zoveš na vjenčanje. Iskreno, nakon načina na koji se ponašala u ta dva navrata, razmišljala bih da je u potpunosti izbacim iz svog života , “Ono što je učinila je više nego okrutno. Takva osoba nikome ne treba u životu!”, zaključili su korisnici, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije