Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TALAČKA DRAMA U BEOGRADU Policajac prijeti službenim pištoljem, žena i sin POBJEGLI IZ STANA

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

U naselju Vojvode Vlahović na Voždovcu, muškarac za koga se sumnja da je naoružan, zatvorio se u stambenu zgradu, saznaje Blic. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o policajcu B. S. koji kod sebe ima službeni pištolj, prenosi portal Pink.

Ispred zgrade u Vojvode Vlahovića 51 nalaze se mnogobrojne policijske ekipe, ali su tu i Hitna pomoć i vatrogasci. Takođe, kako saznajemo, na teren je odmah poslat i pregovarački tim MUP-a Srbije kako bi stupio u kontakt sa naoružanim čovjekom, a na parkingu ispred stambenog objekta primjećena je i specijalna policijska jedinica.

Kako javlja reporter Blica sa lica mjesta, naoružani muškarac je izašao skoro potpuno nag na terasu, a onda skočio na susjednu, za to vrijeme prijeteći okupljenim novinarima da će pucati na njih. Nedugo zatim, policija je sve okupljene udaljila stotinak metara dalje, iz bezbjednosnih razloga.

– Dobili smo poziv i naše ekipe su na terenu. Prema prvim informacijama radi se o psihijatrijskom slučaju – rekli su za Blic iz Hitne pomoći.

Stanari zgrade tvrde da su primetili da se nešto dešava kada su vidjeli da supruga trči bosa po zgradi.

– Ona je jutros prvo istrčala iz stana i počela je da vrišti. Ljudi su tek tada reagovali – ispričala je jedna od komšinica.

Kako javljaju naši reporteri sa lica mjesta, skoro svi stanari ove četvorospratne zgrade su odmah evakuisani, a novinarima i komšijama ne dozvoljava se da priđu ni parkingu ispred objekta.

– Pripadnici Pregovaračkog tima Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na rješavanju situacije u beogradskom naselju Braće Jerković, gdje se jedan policijski službenik, nakon svađe sa suprugom, zaključao u stanu. Supruga i sin su nakon svađe izašli iz stana, a pripadnici Pregovaračkog tima trenutno pokušavaju da uspostave kontakt sa četrdesetdvogodišnjim muškarcem. Na licu mjesta se, mimo pripadnika policije, nalaze i vatrogasci-spasioci i Hitna pomoć – saopštili su iz MUP-a Srbije.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO