Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TENISER OGROMNOG SRCA Zahvaljujući Novaku Đokoviću i NJIMA su ostvarene NOVOGODIŠNJE ŽELJE

Društvo
Autor:

Foto: Jelena Đoković/Instagram

Fondacija Novak Ðoković organizovala je dodelu novogodišnjih paketića i predstavu u Pozorištu lutaka “Pinokio” za djecu iz Velike Plane, čije porodice koriste pravo na novčanu socijalnu pomoć.

Kako se navodi u saopštenju te fondacije, svakom od 160 mališana ostvarena je novogodišnja želja potpuno personalizovanim paketićem, budući da su prije darivanja dobili priliku da crtežima i pismima fondaciji pošalju svoje želje.

– Porodicama koje koriste pravo na novčanu socijalnu pomoć kupovina prazničnih poklona predstavlja značajan novčani teret i izazov. Iz tog razloga, u želji da sva djeca novogodišnji period provedu uz paketić i sa osmijehom na licu, organizovali smo darivanje i predstavu – rekla je nacionalna direktorka Fondacije Novak Ðoković Maja Kremić.

U saopštenju se podsjeća da je ova fondacija, u proteklih sedam godina, podijelila više od 1.000 paketića, dok je, kako se ističe, ove godine usrećila 160 mališana uzrasta od četiri do devet godina.

Pored toga što je, kako se dodaje, fondacija ispunila želju svakog mališana ponaosob, potrudili su se da ih dodatno obraduju čestitkom, kozmetikom, knjigama, školskim priborom, garderobom, igračkama i slatkim paketom.

U pripremi paketića za ovogodišnje praznično darivanje, Fondaciji Novak Đoković pomogli su njeni partneri, kompanije RaspberryPlum Ltd, Henkel Srbija, Chips way, Imperial, TC BIG Novi Sad, kao i izdavačka kuća JRJ, a kao i pozorište lutaka “Pinokio”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO