Hronika

TEŠKA NESREĆA KOD TESLIĆA U slijetanju "renoa" poginuo suvozač, vozač pobjegao pa UHAPŠEN PIJAN

Policiji u Tesliću rano jutros prijavljena je saobraćajna nesreća u kojoj je nepoznato vozilo sletjelo sa kolovoza u korito rijeke Lukavac, u mjestu Šnjegotina Gornja.

TEŠKA NESREĆA KOD TESLIĆA U slijetanju "renoa" poginuo suvozač, vozač pobjegao pa UHAPŠEN PIJAN
FOTO: PU DOBOJ

Nakon dojave, policijska patrola upućena je na mjesto nesreće i utvrdila da se u koritu rijeke nalazi “reno klio”, a šok je uslijedio nakon što je na suvozačevom mjestu pronađeno beživotno tijelo muškarca, dok od vozača nije bilo ni traga.

– Operativnim radom utvrđeno je da je u navedenoj saobraćajnoj nezgodi smrtno stradalo lice inicijala D.T. iz Gradiške, dok je vozilom upravljao M.T. sa područja opštine Čelinac, koji je pronađen kod kuće, pa je zbog vidnih povreda prevezen u Dom zdravlja Teslić gdje mu je ukazana ljekarska pomoć – saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

FOTO: PU DOBOJ
FOTO: PU DOBOJ

Nakon alkotestiranja utvrđeno je da je nesavjesni vozač koji je pobjegao nakon slijetanja u krvi imao 1,5 promila alkohola.

Utvrđeno da je donesreće došlo sinoć oko 22 časa.–– Protiv M.T. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i krivičnom djelu „Nepružanje pomoći povrijeđenoj osobi u saobraćajnoj nesreći“ – naveli su iz PU Doboj.

Prihvati notifikacije