Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TEŠKE RIJEČI Anabela zaprijetila Luni da nikada više neće vidjeti sestru, KĆERKA JOJ UZVRATILA

Zabava
Autor:

Foto: TV Pink/Screenshot

Anabela i Luna Đogani posvađale su tokom “Igre istine”, tada je Atijasova poručila svojoj kćerki da više nikada neće vidjeti sestru Blankicu, jer joj ona neće oprostiti zbog ponašanja.

– Ti si ovdje ušla u sukob s njim (Markom), ja ovog čovjeka (Đedovića) ne diram. Vi se družite iz interesa, ne volite iste ljude. Pljuješ kćerku koju si rodila, da sam najgora na svijetu – rekla je Luna, a Anabela joj nije prećutala.

– Da li je tebi bilo lijepo kada je on mene maltretirao? Ti nauči svog momka da se ponaša prema tvojoj majci, pa ću ja da prestanem da se družim s Đedovićem. Do tada, izdaja za izdaju! Oko za oko, uplakano! Jesi rekla juče da si zadovoljila momka? I to si priznala da si bila kod Gastoza. Ti si dozvolila svom momku da ti uništi porodicu – rekla je Anabela, na šta je odmah Luna odreagovala i pred svima ponovo se posvađala sa majkom.

– Da li je moguće da si potvrdila ono što on priča? Nemoj da budeš hejter, ti si moja majka! Budi divna majka, tako se i ponašaj! Ti me braniš od mog momka, halo! – rekla je Luna, na šta joj je majka odgovorila da ju je sramota.

– Sramota me je kako ti pričaš! Da li se ja foliram da sam ti bila divna majka? Nemoj da plačeš što više nećeš Blankicu da vidiš, jer ti možda više neće oprostiti – rekla je Anabela. Atijasova je na kraju izljetela u suzama sa sastanka, te je jecala u dvorištu, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO