Zabava

"Teško mi je bilo, priznajem" Melina se razvela od Harisa, a MNOGO SE NAPATILA pred krah njihovog braka

Melina Džinović, modna kreatorka, nedavno se razvela od poznatog pjevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dvije decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku.

Haris i Melina Džinović
FOTO: M.ILIĆ,A.ALEKSOV/RINGIER

Njene toalete nosile su mnoge poznate ličnosti širom svijeta, poput Dženifer Lopez, Sofije Vergare, Džesi Džej i Pamele Anderson, o čemu se već godinama priča.

Haris je posljednjih mjeseci u više navrata pričao da su problemi u odnosu sa Melinom počeli odavno, tokom 2022. godine, a u tom periodu je ona pričala kako je poslovno imala velikih problema.

Tokom pandemije korona virusa stala joj je prodaja toaleta, zbog čega se našla u nebranom grožđu, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Amerika se već probudila, tako da uveliko radimo isporuke. Bilo mi je teško da krenem ispočetka, ali sve je to sad iza mene. Uprkos novim dešavanjima u svijetu, osjećam da je crni period iza mene, a da je nova kolekcija nikad bolja. Nikada ne koristim riječ seksi, ali ona najbolje opisuje sve što smo moj tim i ja ovoga puta iznedrili. Možda upravo iz tog razloga ja lično neću ponijeti baš sve komade, ali generalno sam zadovoljna. Mnogo je razloga za slavlje ovih dana – govorila je u tom periodu Melina za Stori.

Melina je, podsjetimo, svojevremeno istakla kako su njeni naslednici navikli da ona ne bude uvijek kraj njih.

– Pošto ni prije nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živjela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Djeca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvijek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mješavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih – rekla je Melina tom prilikom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu