Digitalna Srpska

Tesla televizor i m:SAT - idealna kombinacija

Izaberite Tesla televizor za vašu kuću ili vikendicu.

Tesla televizor i m:SAT - idealna kombinacija
FOTO: M:TEL

Vrhunske sportske, filmske i zabavne TV kanale iz m:tel m:SAT paketa satelitske televizije gledajte na ekranu novog televizora iz m:tel ponude uz kupovinu na rate.

Preporučujemo vam dva modela Tesla televizora, koji su jednostavni za upotrebu, imaju jasnu i oštru sliku i krasi ih odličan odnos cijene i kvaliteta.

Idelan izbor za m:SAT korisnike, Tesla 32T313BH ili Tesla 32T3030SH modele od 32 inča, možete kupiti na 12 mjesečnih rata od po samo 11 KM uz m:SAT Plus tarifni model.

Jesen je idealno vrijeme da započnete sezonu serija i filmova, a iz udobnosti vašeg doma taj ugođaj će biti još prijatniji uz novi Tesla televizor.

FOTO: M:TEL
FOTO: M:TEL

Satelitsku televiziju m:tel m:SAT možete gledati bili gdje u Bosni i Hercegovini, čak i u udaljenim i manje pristupačnim mjestima. Vaša kuća ili vikendica imaće najbolji digitalni TV program sa preko 150 TV kanala, i to po veoma povoljnoj cijeni.

Više informacija o ponudi Tesla televizora na rate potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.

A.E.

Prihvati notifikacije