Zabava

TEST POZITIVAN Zadrugarka Viki trudna sa Markom Osmakčićem, javnost šokirana

Vijest koja od sinoć intrigira javnost je da je Viktorija Viki Mitrović zatrudnila sa Markom Osmakčićem u Zadruzi 5.

TEST POZITIVAN Zadrugarka Viki trudna sa Markom Osmakčićem, javnost šokirana
FOTO: ZADRUGAOFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Naime, Viki je od početka rijalitija dospjela u žižu javnosti zbog teške životne priče u kojoj je otkrila da ju je silovao sveštenik u njenom selu kada je imala svega 12 godina.

Nakon toga Viki je ušla u ljubavni odnos sa Osmakčićem koji je u početku djelovao normalno, međutim vremenom je došlo da velikih turbulencija. Njihove svađe, pomirenja, šokirale su javnost, ali nakon svega toga njih dvoje su se uvijek mirili u krevetu gdje su imali vrele akcije ispred svih zadugara.

Pročitajte još

Sinoć, na početku emisije “Izbor potrčka”, voditelj Milan Milošević je obavijestio Viki i Marka da će ona raditi test za trudnoću, što se i desilo, a oni su saznali da je Viktorija trudna. Nakon toga došlo je do ogromnih sukoba između njih pa se dovelo u pitanje da li će Viki roditi ili abortirati.

Zbog cijele situacije koja se dešava na velelepnom imanju, novinari su stupili u kontakt sa Markovim najboljim dugom Milošem, koji nije mogao da dođe sebi od šoka.

– Ja ne znam šta da kažem… U šoku sam! Poznato je da ne podržavam njihov odnos već duže vrijeme ali ne vrijedi, oni se stalno vraćaju jedno drugom. Ne znam kako će sada, oboje znaju da nemaju budućnost, a šta će biti sa trudnoćom i tim djetetom, to oni moraju da sjednu i porazgovaraju, teška je tema da bi bilo ko komentarisao – rekao je Markov drugar, piše Blic.

Prihvati notifikacije