Sudbine

"Ti mirno spavaj" Mira Kosovka tragično IZGUBILA BEBU U TRUDNOĆI, otkrila pravu istinu o pjesmi

Proslavljena zvijezda Jugoslavije, Mira Kosovka iza sebe ima veliki broj hitova kojima je ostavila pečat u domaćoj diskografiji, a nakon brojnih spekulacija kako je pjesmu „Ti mirno spavaj“ posvetila djetetu koje je izgubila, ona je otkrila pravu istinu.

Mira Kosovka
FOTO: GRANDVIDEO/SCREENSHOT

Mira je otkrila kako joj je to jedna od numera koju može da izdvoji kao omiljenu, ali da ona nema veze sa tragedijom koja je zadesila.

Mira Kosovka Ti mirno spavaj

– „Ti mirno spavaj“ snimljena je skoro godinu dana prije moje trudnoće i nisam to snimila za dijete koje sam izgubila. Snimila sam spot kao da sam znala da ću brzo ostati trudna, a to se dešava poslije. Moja djela je bila da se snima sa sinom pokojnog druga, spot je kao da je moje dijete i po tekstu sam mogla da je namijenim bilo kome, ali ja sam bila spremna da budem majka. Žensko tijelo je čudo– demantovala je Kosovka pomenute navode, prenosi Grand.

Nakon niza tragedija koje su je zadesile kada su joj ubili majku, a zatim joj je priminuo i brat Mira je donela odluku da se povuče sa javne scene.

– Da pjevam to više ne. Održim obećanje kada me zovu u emisiju, ali ne snimam, ne mogu, neće duša. Koliko god ljudima djelovao lak taj posao, težak je. Shvatila sam da neću moći više da pjevam, putujem, radim i nisam više mogla sa tim da se nosim, a srce kada neće ne može da se natjera. Sigurno bih bolje živela i više para imala, ali lijepa je uspomena ostala. Rijetko kada zapjevam i za sebe- iskrena je pjevačica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu