Hronika

TIJANA AJFON UŽIVA Starleta ne mari za optužnicu Tužilaštva BiH zbog prostitucije (VIDEO)

Sud BiH juče je potvrdio optužnicu koja Tijanu Maksimović Ajfon, poznatu starletu, tereti za počinjenje krivičnog djela međunarodno navođenje na prostituciju.

TIJANA AJFON UŽIVA Starleta ne mari za optužnicu Tužilaštva BiH zbog prostitucije (VIDEO)
FOTO: TINAMAKSIMOVIĆ/INSTAGRAM

Po svemu sudeći Tijana Ajfon ne mari za optužbe i za to vrijeme maksimalno uživa. Na Instagamu je objavila video kako pozira na Kopaoniku.

Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv Tijane Maksimović, poznatije kao Tijane Ajfon, rođene 1992. godine u Rumi, državljanke Srbije, prije dvije sedmice, piše Avaz.

Tereti se da je, krajem maja 2020. godine, podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda, G. S. i S. P. da u cilju pružanja seksualnih usluga otputuju sa njom u Bosnu i Hercegovinu, na područje grada Bijeljine, te da na privatnoj zabavi, pružaju seksualne usluge za novčane iznose od po 500 evra.

Kako se navodi u optužnici, Maksimović je zajedno sa navedenim osobama, dana 27. maja za vrijeme trajanja pandemije Covid 19, ilegalno ušla na područje Semberije, preko Save, odakle su prevezene na dogovorenu privatnu zabavu na u mjestu Suvo Polje u blizini Bijeljine.

Nakon potvrđivanja optužnice, vrlo brzo će biti zakazano izjašnjenje o krivici. Maksimović se nalazi u Srbiji. Pitanje je hoće li se odazvati na pozive pravosuđa BiH.