Hronika

TIJANA DAPČEVIĆ IZVAN SEBE "Ništa nije ukazivalo da Dragana ima problema"

Pop pjevačica Tijana Dapčević koja je bila dugogodišnja prijateljica novinarke Dragane Tripić, šokirana je i kako kaže, skamenjena viješću o njenoj smrti.

TIJANA DAPČEVIĆ IZVAN SEBE "Ništa nije ukazivalo da Dragana ima problema"
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ/RAS SRBIJA

Tijana je vidno uznemirena za Blic izjavila da je, kako kaže, zabetonirana.

Pročitajte još

Čula sam prije pet minuta. Nas dvije smo se vidjele posljednji put prije dva mjeseca, Dragana je bila uvijek puna života, uvijek se šalila i smijala, ništa nije ukazivalo na to da je imala neki problem, nikada. Zabetonirana sam. Ostala sam bez teksta, ne znam … neko ko je toliko pun života bio i stalno nasmijan i raspoložen za šalu, baš me je “mlatnulo”, kao da me je neko maljem udario po glavi. Ne mogu da prihvatim uopšte to – izjavila je Tijana.

– Kao i uvijek, aplelujem na ljude, koji god problem da imate, sve može da se riješi, ona je očigledno imala problem a nije govorila o tome, nije pričala na tu temu, što je iz ove perspektive mnogo pogrešno – dodala je pjevačica.

Povodom smrti Dragane Tripić oglasila se i Dušica Jakovljević, voditeljka Zadruge koja je na svojoj društvenoj mreži Instagram ostavila emotivnu poruku.

– Hvala ti za svaku riječ podrške, za svaki kompliment, za svaki savjet i osmijeh. I ovim si nam dala temu za razmišljanje, da li se iza naizgled jasnog stava “jakih” žena kriju krhke duše? Jedno je sigurno – potresla si nas i protresla, kao sto si to radila svojim britkim perom. Počivaj u miru – napisala je ona.

Ivan Mileusnić i Danijela Karić izjavili su da je Dragana u njihovim očima uvijek bila jaka i snažna žena.

– Ona je nama bila bas draga osoba. Na svim našim slavljima u posljednjih godinu dana je uvijek bila i radovala se sa nama svemu. Evo i na posljednjem, prije mjesec dana, se bas veselila kada sam slavio rođenje sina. Dragana je u našim očima bila jedna jaka i odlučna žena. Ma svi su je znali po njenom stavu i tome što je uvijek svima govorila sve sto misli, i kritiku i pohvalu. Takođe je bila veliki borac i radnik, ali izuzetno ponosna. Mislim da joj je zbog toga i bilo teško da priča o problemima ako ih je imala. Velika tuga i nevjerica. Nikad ne bih rekao da će dići ruku na sebe. Pogotovo ne zbog kćerke i unuke koje je obožavala – izjavili su oni.

Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva jutros u stanu u Mirijevu, a tijelo novinarke, koja se prema pisanju portala Pink.rs objesila, pronašla je njena kćerka.

Dragana Tripić bila je dugogodišnja novinarka, a karijeru je gradila u brojnim medijskim kućama u Srbiji.

Često je gostovala u različitim zabavnim emisijama i šou programima, a publika je godinama imala priliku da je gleda kao člana novinarskog žirija u takmičenju Zvezde Granda.

Godine 2011. oprobala se kao učesnica rijaliti šou programa Dvor koji se emitovao na TV Pink.