Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TIJANA DAPČEVIĆ IZVAN SEBE “Ništa nije ukazivalo da Dragana ima problema”

Hronika
Autor:

Foto: Damir Dervišagić/RAS Srbija

Pop pjevačica Tijana Dapčević koja je bila dugogodišnja prijateljica novinarke Dragane Tripić, šokirana je i kako kaže, skamenjena viješću o njenoj smrti.

Tijana je vidno uznemirena za Blic izjavila da je, kako kaže, zabetonirana.

– Čula sam prije pet minuta. Nas dvije smo se vidjele posljednji put prije dva mjeseca, Dragana je bila uvijek puna života, uvijek se šalila i smijala, ništa nije ukazivalo na to da je imala neki problem, nikada. Zabetonirana sam. Ostala sam bez teksta, ne znam … neko ko je toliko pun života bio i stalno nasmijan i raspoložen za šalu, baš me je “mlatnulo”, kao da me je neko maljem udario po glavi. Ne mogu da prihvatim uopšte to – izjavila je Tijana.

– Kao i uvijek, aplelujem na ljude, koji god problem da imate, sve može da se riješi, ona je očigledno imala problem a nije govorila o tome, nije pričala na tu temu, što je iz ove perspektive mnogo pogrešno – dodala je pjevačica.

Povodom smrti Dragane Tripić oglasila se i Dušica Jakovljević, voditeljka Zadruge koja je na svojoj društvenoj mreži Instagram ostavila emotivnu poruku.

– Hvala ti za svaku riječ podrške, za svaki kompliment, za svaki savjet i osmijeh. I ovim si nam dala temu za razmišljanje, da li se iza naizgled jasnog stava “jakih” žena kriju krhke duše? Jedno je sigurno – potresla si nas i protresla, kao sto si to radila svojim britkim perom. Počivaj u miru – napisala je ona.

Ivan Mileusnić i Danijela Karić izjavili su da je Dragana u njihovim očima uvijek bila jaka i snažna žena.

– Ona je nama bila bas draga osoba. Na svim našim slavljima u posljednjih godinu dana je uvijek bila i radovala se sa nama svemu. Evo i na posljednjem, prije mjesec dana, se bas veselila kada sam slavio rođenje sina. Dragana je u našim očima bila jedna jaka i odlučna žena. Ma svi su je znali po njenom stavu i tome što je uvijek svima govorila sve sto misli, i kritiku i pohvalu. Takođe je bila veliki borac i radnik, ali izuzetno ponosna. Mislim da joj je zbog toga i bilo teško da priča o problemima ako ih je imala. Velika tuga i nevjerica. Nikad ne bih rekao da će dići ruku na sebe. Pogotovo ne zbog kćerke i unuke koje je obožavala – izjavili su oni.

Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva jutros u stanu u Mirijevu, a tijelo novinarke, koja se prema pisanju portala Pink.rs objesila, pronašla je njena kćerka.

Dragana Tripić bila je dugogodišnja novinarka, a karijeru je gradila u brojnim medijskim kućama u Srbiji.

Često je gostovala u različitim zabavnim emisijama i šou programima, a publika je godinama imala priliku da je gleda kao člana novinarskog žirija u takmičenju Zvezde Granda.

Godine 2011. oprobala se kao učesnica rijaliti šou programa Dvor koji se emitovao na TV Pink.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO