Zabava

"To je moja autobiografska, sve se poklopilo" Dejan Matić gaji posebne emocije prema jednom svom hitu

Dejan Matić, svoju karijeru započeo je prije više od 20 godina, a danas se može pohvaliti da je jedan najpopularnijih pjevača na ovim prostorima koji je uzor mnogim mlađim kolegama.

"To je moja autobiografska, sve se poklopilo" Dejan Matić gaji posebne emocije prema jednom svom hitu
FOTO: IZ PROFILA TV GRAND/YOUTUBE/SCREENSHOT

Međutim, na početku svog muzičkog puta morao je da se izbori sa svoje mjesto na estradi,a u tome su mu pomogli savjeti starijih i iskusnijih muzičara, a jedan će posebno pamtiti.

– Jedna od pjesama je u to vrijeme nastajala, kada je moja supruga bila prvi put trudna, „Ona je moja“ i to se sve poklopilo i to je moja autobiografska – objasnio je pjevač.

Pročitajte još

Iako su Dejan, kao i Saša Matić izuzetno uspješni i traženi pjevači, u moru svojih hitova još uvijek nisu snimili zajednički duet, a razlog za to nedavno je otkrio Saša.

Dejan Matić sa suprugom Jelenom
FOTO: INSTAGRAM7SCREENHSOT

– Kada sam prvi put ušao u studio dobio sam savjet od mog prijatelja i saradnika Dragana Bosanca, koji mi je rekao kako narod mora da mi vjeruje u ono što pjevam i  to je jedan od savjeta koji sam baš prihvatio– ispričao je Dejan svojevremeno za Grand, a zatim otkrio koja njegova pjesma je autobiografska.

– Dobro ste se to pitali. Jedini razlog zašto nemam duet sa bratom je zato što se nije našla adekvatna pjesma. To je sve nešto nuđeno što je već slušano i već viđeno i tražim nešto svježije– rekao je Saša.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije