Sudbine

(VIDEO) "To je najbolja odluka koju sam donijela" Udala se za očuha, imaju troje djece, a hejterima poručuje samo jedno

"Udala sam se za očuha, govore mi da sam 'odvratna', ali to je najbolja odluka koju sam donela u životu" riječi su Amerikanke po imenu Kristi, a koja sa svojim nekadašnjim očuhom ima troje djece.

(VIDEO) "To je najbolja odluka koju sam donijela" Udala se za očuha, imaju troje djece, a hejterima poručuje samo jedno
FOTO: @CHRISTYWHO/TIKTOK/SCREENSHOT

Kristi sa Floride je svoju intimu podijelila na društvenim mrežama, otkrivši kako je udaja za očuha nešto najbolje što joj se dogodilo. Sa pratiocima je sad podijelila snimak na kojim se ljubi sa svojim očuhom, a vidi se i njihova svadbena ceremonija, koja izgleda kao ležerna proslava u Vegasu. Oboje su je za tu priliku obukli farmerke i majice.

S majkom u dobrim odnosima

– Udaja za mog očuha bila je najbolja odluka koju sam ikada donijela – poručuje ona.

Potom je razjasnila mnoge stvari o njihovoj vezi. Tvrdi da je očuh ušao u njen emotivni život kada je već bila punoljetna. Dodaje i da njena mama nikad nije imala djecu s njim i da je on nije odgajao. Kristi ističe kako je još uvek u dobrim odnosima sa svojom majkom, uprkos tome što se udala za njenog bivšeg.

Par sada ima troje djece i čini se da su u srećnom braku, uprkos okolnostima koje okružuju njihovu vezu.

“Slomila si joj srce”

Ona svog očuha naziva svojom srodnom dušom. Saznala je da je trudna sa svojim prvim djetetom kada su bili na medenom mjesecu. Mnogi su šokirani odnosom para, što se može vidjeti i u komentarima.

@christywho_

Getting my tubes taken out 😬 my husband is getting cut too . No more whoopsies over here! #family #hospital #newborn #tuballigation #tubestied #tattoos

♬ original sound – Ldr🍒

– Slomiti srce svojoj mami udajom za čovjeka kojeg je nekada voljela i dovela u tvoj život da uskoči i bude tvoj otac najveća je bol koju si prouzrokovala – komentarišu.

– Mora da stvarno mrziš svoju mamu kada to radiš – navodili su neki.

– Iskreno, nemam rieči kojima bih opisala koliko je ovo odvratno – navodi se u komentarima.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije