Zabava

Čola vidio Natašu Bekvalac u publici: Njegov gest na koncertu ju je dirnuo (FOTO)

Legendarni Zdravko Čolić napravio je spektakl za pamćenje u Čačku. U njegovim velikim hitovima uživao je veliki broj ljudi, ali i javne ličnosti među kojima je bila i Nataša Bekvalac.

Zdravko Čolić na koncertu
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOOT

Nataša je, naime, u društvu prijateljica bila na Čolinom koncertu, a kada ju je pjevač ugledao odmah ju je pozdravio, piše Blic.

FOTO:
FOTO:

Pjevačica je dijelila snimke sa Čolinog koncerta, a tokom pjesme “Ti možeš sve, al jedno ne”, sa scene ju je pozdravio legendarni pjevač, što je pjevačicu dirnulo.

– Jedini koji mi je rekao “Ti si mi takva suđena”, e kad je jedini neka bude Zdravko Čolić – napisala je Nataša Bekvalac šaljivo u opisu videa koji je podijelila sa koncerta.

FOTO:
FOTO:

Inače, Zdravko Čolić otkako se pojavio na javnoj sceni je miljenik žena, a kako su nedavno prenijeli mediji na jednom koncertu ga je jedna gospođa iz publike gađala brushalterom.

Pročitajte još

– Ja obično taj brushalter dam svom bubnjaru, to se dešava često. Lijep je to događaj. To je nečija emocija i to je lijepo kad eto tako dobijete to u sred nastupa. Bože sačuvaj da sam prekinuo koncert zbog toga – rekao je pjevač za Blic nedavno.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu