Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“TO JE NJEGOVA SRAMOTA” Mirka priznaje da Vujadin ne može da sakrije PREVARU

Zabava
Autor:

Foto: Jelena Žigić/RAS Srbija

Glumica priznaje da njen brak nije savršen, te da ima razmirice sa suprugom, i to kada mu se ne dopadne kako je gleda drugi muškarac.

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić već deset godina žive u vanbračnoj zajednici sa njihovo troje djece. Zbog Vujadinovog posla protekle decenije više puta su se selili, a sada borave na Malti za čiji klub igra Vujadin. Budući da Mirka zbog glumačkih angažmana povremeno dolazi u Beograd interesovalo nas je da se tada brine da li će je suprug prevariti, piše Blic.

– Ne opterećujem se takvim stvarima. Smatram da ako neko želi da vas povrijedi, izda, prevari, to može da uradi i dok leži pored vas u krevetu. Naći će način. Mi smo željeli da opstanemo ovih deset godina sa svim selidbama i padovima. Ako neko želi da vas vara, naći će način, samo što se danas sve brže sazna. Imamo internet i društvene mreže. Ako Vujadin bude to uradio, to će do mene doći svakako. Možda neće danas, ali za dan, dva, tri, pola godine, hoće sigurno, a onda ja stupam na snagu da vidim kako ću da riješim tu situaciju i šta će biti moja odluka – iskrena je Mirka i kaže da ne zna unaprijed da li bi suprugu prešla preko prevare:

– Mnogo toga utiče na tu odluku. Svaki brak ima faze. Zavisi i od toga koliko su djeca velika, koliko imamo godina, u kakvoj sam ja psihičkoj fazi, na kraju krajeva. Možda budem u nekoj minus fazi i neću preko toga da pređem i da to bude naš kraj.

Glumica smatra da se treba boriti za bračnu zajednicu.

– U šoku sam koliko se danas mladi brzo razvode. Čim naiđu na prvu prepreku, svako ode svojim putem. To je za mene kukavički. Treba smoći snage i naći energiju i rješenje da se takve neke stvari prevaziđu. Vujadinu i meni su do sada najveći problemi bili ti oko selidbi, a tih svađica oko drugih žena i muškaraca nismo pretjerano imali. I ako smo imali, to je bilo zato što Vujadin meni kaže: “Ej, je l’ si vidjela da te ovaj gleda?” i slično – priznaje Mirka i otkriva da ne gura probleme pod tepih:

– Bilo je momenata gdje se meni nije dopalo kako je on odreagovao. Jako dobro ga znam, mi smo odrasli zajedno i već po njegovom izrazu lica vidim šta je. Imam svoje neke ženske sisteme kako to rješavam. Mi se zatvorimo u kuću, u naša četiri zida i dok ne istjeram sve načistac, ne stajem. Ne volim ništa da guram pod tepih. Kada mi nije prijalo nešto što je uradio ili kada sam bila sumnjičava, nisam se libila da sjednem i otvoreno pitam. “Hajde da riješimo to, smeta mi to i to…”. Ako ponovo tako postupi, onda je to njegova sramota i onda to više nije to.

Moje drugarice ga prate šta radi

Mirka kaže da nije tip žene koja će sigurnost u ljubav partnera tražiti u trkeljisanju njegovog mobilnog telefona.

– Oko poruka nismo imali problema. Njegov telefon ne uzimam u ruke, kao što ni on ne uzima moj. Ne čeprkam, jer ko to radi uvijek nešto nađe. Možda se on dopisuje sa društvom i ima šalu sa nekom djevojkom i ja to shvatim pogrešno. Ne diram Vujadinov telefon, ne bavim se njegovim Instagramom. Ako bude nekih pretjeranih lajkova, imam drugarice i familiju koja ga prati, pa to mogu da mi kažu. Ja bih mu, u tom slučaju, sugerisala da to redukuje, ako se to ne dogodi, onda on mene ne poštuje i mi to treba da riješimo. Dokle god je to u granicama normale, nemam problem sa tim – iskrena je Mirka.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO