Zabava

"To je posveta mom ocu" Voditeljka nije mogla da zaustavi suze zbog Džejeve kćerke

Prije više od godinu dana napustio nas je Džej Ramadanovski koji još uvijek svakodnevno živi u sjećanjima svojih bližnjih.

"To je posveta mom ocu" Voditeljka nije mogla da zaustavi suze zbog Džejeve kćerke
FOTO: GRAND MAGAZIN/YOU TUBE/SCREENSHOT

Kćerka pokojnog pjevača, Marija Ramadanovski, odlučila je da ispuni svoj san i krene očevim stopama te je nedavno objavila pjesmu pod nazivom “Od kad nisi ti kraj mene” posvećenu upravo njemu koja je izazvala lavinu emocija te je voditeljka Jovana najavila kroz suze.

– To je posveta mom ocu i nadam se da ću nastaviti dalje da radim, ako bih bila bar jednu trećinu svog oca bila ih presrećna. Ne očekujem previše iako je on moj otac, ona je neka druga priča- rekla je Marija.

Pročitajte još

Džej je oduvijek važio za velikog boema i čovjeka koji je svima nesebično pomagao, a njegovi prijatelji ostali su velika podrška njegovoj kćerci.

– Što se tiče njegovih prijatelja tu su uz nas svakodnevno, a što se tiče estrade ja nisam neko ko se eksponirao, pa masu njih ne poznajem lično tako da ne očekujem pozive ni pomoć. Mislim da svi koji su trebali da budu tu su i bili, a oni koji nisu, ne znam šta da kažem –  ispričala je Marija.

FOTO: MARIJA_RAMADANOVSKI/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: MARIJA_RAMADANOVSKI/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ipak Džeja smo kao velikog veseljaka upoznali na sceni, a malo ko zna kakav je on bio privatno, prenosi Blic.

– Generalno je uvijek bio isti, obično su javne ličnosti u javnosti jedno, a privatno drugo, kod njega to nije postojalo. Bio je isti na sceni, u kafiću, u diskoteci, uvijek je bilo zezanje, smijeh, igranje, lupanje. Prosto takav je čovjek bio, satkan od te energije. Kao otac je bio jako brižan, mada je bio strog u smislu da je morala da se zna neka granica- otkrila je pjevačeva kćerka.

Prihvati notifikacije