Zabava

"To me je promijenilo" Pjevačicu prije sedam godina UDARIO AUTO, sad se prisjetila stravičnog događaja (FOTO)

Pjevačica i influenserka Ruža Rupić prije sedam godina doživjela je saobraćajnu nesreću, kada ju je udario auto, a sada je rekla kako je srećna što je sačuvala živu glavu.

"To me je promijenilo" Pjevačicu prije sedam godina UDARIO AUTO, sad se prisjetila stravičnog događaja (FOTO)
FOTO: RUZARUPIC/INSTAGRAM

Prije sedam godina me je udario auto i to mi je najbolja stvar kada gledam sedam godina kasnije koja mi se desila u životu. Taj dan je promijenio mene, gledanje na stvari na život, na sve. Prije sedam godina sam shvatila da je život kratak i da te danas ima. Sutra nema i da ako nešto želiš u životu, treba da kreneš sad i odmah jer sutra može da se desi da nemaš priliku za to. Zauvijek ću da pamtim 1.12.2014. godine, jer da nije bilo tog dana, ne bi bilo ni svega ovoga što ja jesam danas, napisala je Ruža, prenosi Alo.

Ruža je svojevremeno otkrila detalje nesreće:

– Udario me auto jer sam pretrčavala ulicu. To je moja strašna greška i apelujem na sve da to nikako ne rade jer to može da vas košta života. Svi su me učili to ali ja nisam razmišljala, ja sam takva, dok ne udarim glavom u zid ne naučim. Ali vi nemojte tako, naučite iz mojih grešaka. Ja poslije toga nikad to nisam uradila, opametila sam se. Sve u svemu, polomljena mi je bila ključna kost, nadlaktica i prvo rebro, dugo je trajao oporavak ali trudila sam se da se oporavim što prije. Nikada nisam pravila žrtvu od sebe nego sam vjerovala da mogu da se oporavim što prije, i tako je i bilo – rekla je Ruža.

Prihvati notifikacije