Zabava

"To mi je NAJVEĆA RANA, stalno sam plakala" Pjevačica otkrila svoju veliku bol iz prošlosti

Pjevačica narodne muzike Milena Plavšić nedavno je izgubila supruga, a kako je jednom prilikom otkrila, sa sobom nosi veliku tugu iz prošlosti.

"To mi je NAJVEĆA RANA, stalno sam plakala" Pjevačica otkrila svoju veliku bol iz prošlosti
FOTO: RAS SRBIJA

Naime, Milena je svojevremeno priznala da joj je jako teško što se nije ostvarila u ulozi majke, pa je otkrila dugo čuvanu tajnu, da je izgbila blizance.

– To je moja najveća rana. Dok sam gledala Velikog brata stalno sam plakala pronalazeći se u priči Lepe Lukić. Bog ne da sve. Imala sam dvije vanmaterične trudnoće, a u braku sa Duletom izgubila sam blizance. Evo, i sada plačem kada se toga sjetim. Tješim se mišlju da je Bog imao dobar razlog da mi nije j. Što kaže naš narod, bolje željeti, nego žaliti. Ako je trebalo da imam dijete, pa da ga žalim kao neke moje kolege, bolje je što ga nemam jer ne bih mogla da živim sa tim – rekla je pjevačica medijima i dodala:

– Cijelog života sam željela da imam dete, a Bog mi je tu ljepotu uskratio. Mnogo sam patila zbog toga, pokušavala, a onda se pomirila sa sudbinom. Bog nikad ne daje sve, – rekla je ona, prenosi Blic.

Milena tvrdi da nikada nije posjetila plastičnog hirurga, te da su oni njeni najveći neprijatelji.