Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“TO NIJE OK” Jelena Karleuša prozvala Arijanu Grande (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: karleusastar/Instagram/Screenshot

Jelena Karleuša voli da u svemu bude prva, a to joj često i uspijeva, pogotovo kad je moda u pitanju, pa je više puta prozivala svjetski poznate dame da je kopiraju.

Ovog puta JK prozvala je Arijanu Grande, koja se na dodjeli Gremi nagrada pojavila u gotovo identičnoj haljini kakvu je JK nosila prije nekoliko mjeseci za snimanje editorijala jednog magazina.

Riječ je o raskošnoj blijedosivoj haljini s karnerima, u kojoj pjevačica pozira sjedeći. Baš kao i Arijana. Jelena nije mogla da ostane nijema na evidentnu kopiju koju je svjetska zvezda napravila. Uz svoj komentar, Karleuša je postavila i fotografije: svoju iz oktobra 2019. i Arijaninu od prije dva dana:

– Hej, zdravo! U redu je imati istu haljinu, ali ako je haljina rađena po mjeri… Razumijem da je Arijanina haljina djelo Đ. Valija, što je još zanimljivije. Ali nije OK, ne zbog mene, već zbog Amine Hasanbegović, koja je napravila originalnu haljinu.”

I dok svjetski mediji bruje o odličnoj haljini slavne pjevačice, JK nije mogla da ne istakne da je korak ispred nje kad je riječ o modi.

(Kurir)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO