Zabava

"To su bili teški trenuci, ali život ide dalje" Darko Martinović je odnio pobjedu u "Zvezdama Granda", a evo gdje sada nastupa

Pobjednik šeste sezone takmičenja "Zvezde Granda", Darko Martinović iz Crne Gore osvojio je i žiri i publiku svojim glasom, međutim, iako su mu mnogi predviđali blistavu karijeru, on se potpuno povukao sa javne scene.

Darko Martinović pjeva
FOTO: ZVEZDE GRANDA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Darko Martinović poslije trijumfa u ovom muzičkom takmičenju je snimio album prvjenac, kao poklon od produkcije.

– Mnogi misle da sam potpuno slijep, ali vidim otprilike pet odsto. Vidim toliko da znam kada je dan, a kada noć. Kao klinac, kada sam počeo da se osamostaljujem, dolazilo je do nerazumijevanja od strane mojih vršnjaka. Oni nisu mogli da shvate taj nedostatak i to što ja ne mogu da igram fudbal. Djeca su umjela da budu surova. Kasnije su me prihvatili i sada nemam nikakvih problema – rekao je on.

Pročitajte još

Darko je jednom prilikom ispričao da je kao veoma mlad doživio porodičnu tragediju zbog koje je prošao kroz teške trenutke.

– Živim sa majkom i sa dvojicom braće, oni su mi pomogli da uspijem i kao pjevač i kao čovjek, a otac mi je umro prije četiri godine, kada su mu otkazali bubrezi. To su bili teški trenuci za mene, ali život je morao da ide dalje – ispričao je 2012. godine, odmah nakon pobjede u popularnom muzičkom takmičenju.

Iako se ne pojavljuje na estradnoj sceni, on nastupa i pjeva po klubovima i privatnim proslavama, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije