Zabava

"Tokom trudnoće dobila sam dijabetes" Djevojka Andrije Miloševića o trudnoći

Glumci i emotivni partneri Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sitno broje do trenutka kada će postati roditelji.

"Tokom trudnoće dobila sam dijabetes" Djevojka Andrije Miloševića o trudnoći
FOTO: BLIC TV/SCREENSHOT

Aleksnadra bi trebalo za mjesec dana da se porodi, a Andrija Milošević sa ponosom kaže da je njegova draga trudnoću izgurala bez problema.

– Sve je herojski podnijela. Protiče sve super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro oraganizuje. Ja sam dosta lijen. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi- kaže kroz osmijeh Andrija Milošević.

FOTO: _DJEDJA_/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: _DJEDJA_/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Gostujući kod Marije Kilibarde, Aleksandra kaže da je morala da vodi računa o ishrani.

– Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji. Tako da ja moram da vodim malo računa, da bih se dobro osjećala. Zato što ja nosim jednog džina. Ja sam mala žena i još sada kada ne bih vodila računa o hrani, vjerovatno bi bilo dodatno teško. Drugo, poslije porođaj moram odmah da se vratim u pozorište- rekla je Sandra.

Pročitajte još

Ovaj duhoviti bračni par, voli jedno drugo da uvijek nasmije i da su im dani obojeni srećom.

– Kada mi je nešto smiješno ja sa Sandrom hoću da podijelim. Tako da ja nju smaram za razne stvari. Ja joj pričam o svim megalomanskim idejima. Ja sam kosmonaut. Ja putujem. I onda kada dođem u neku galaksiju ja podijelim to sa njom- rekao je Andrija, koji često zna da joj ispriča i neki vic.

Prihvati notifikacije