Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TRAGIČNA SUDBINA PLEJBOJEVE LJEPOTICE Ivanu je prije nekoliko godina vođa navijača silovao i mučio, imala i POLICIJSKU PRATNJU

Hronika
Autor:

Foto: Facebook

Ivana Mlađović (30), Plejbojev model i statista u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, koja je u subotu pronašla mrtva u stanu u Kragujevcu, prije nekoliko godina bila je žrtva silovanja! Njen napadač, Stevan Jevtić, inače vođa navijača iz Kragujevca, zbog toga je bio osuđen na dvije godine zatvora.

Kako “Blic” saznaje u policiji, glumica je prema njihovoj evidenciji, kao i njen momak, imala kriminalni dosije. Bila je jedno vrijeme i u Istražnom zatvoru zbog krivičnog djela razbojništva.

Preminula djevojka je 2013. godine imala policijsku zaštitu jer je od svog poznanika Stefana J. trpila mučenje i zlostavljanje koje je trajalo čitavih mjesec dana.

Foto: Facebook

Kako saznajemo, on je nesrećnu djevojku silovao, tukao i mučio gotovo cijelih mjesec dana! Mlađovićeva je tada policiji prijavila zlostavljanje. Jevtić, koji je i tada od ranije bio poznat policiji, tada je uhapšen i osuđen na dvije godine zatvora, koje je već odležao.

Istraga je pokazala da je on Ivanu silovao i mučio u stanu u kom je ona živjela. Kako je pisalo u optužnici, on je Ivanu tjerao da pije alkohol i “bromazepam”, a napadao ju je i na njenom radnom mjestu, tukao je pesnicama, a nanio joj je i teške povrede oštrim predmetom.

Njemu se na teret osim silovanja stavljalo i nanošenje teških i lakih tjelesnih povreda, kao i nedozvoljeno držanje oružja.

Prilikom hapšenja Jevtić je iz automobila bacio napunjen pištolj.

Međutim, nakon njegovog hapšenja Ivaninoj drami nije došao kraj. Ubrzo je počela da dobija prijeteće poruke da pred sudom povuče izjavu.

Nakon ovih prijetnji, Mlađović je dobila i policijsko obezbjeđenje!

Kako saznajemo, ona se nakon užasa koji je preživjela, upoznala sa Milošem Kovačevićem, taksistom iz Kragujevca, i poslije nekoliko godina za njega i vjerila.

Dobijala prijetnje i prije mjesec dana

Ivana je preko društvenih mreža dobijala prijeteće poruke i prije samo mjesec dana. Nakon likvidacije Radoša Joksimovića, MMA borca iz Kragujevca, koji je ubijen dok je sjedio u kafiću, dobijala je poruke u kojima je pisalo da je njen vjerenik slijedeći na listi za odstrel.

– Radoš je ubijen prije par sati. Kovač neka sačeka svoje vrijeme… – piše u jezivoj poruci koju je Ivana dobila na dan kada je Joksimović ubijen.

Ona je napisala da se osjeća užasno zbog poruke koju je dobila.

– Ova poruka mi je stigla par sati poslije Radoševog ubistva. Pogledajte kako nezdravi ljudi iskazuju svoju mržnju u ovako malom gradu… Strašno – napisala je sada preminula Plejboj zečica.

Ovu poruku podijelio je na svom profilu i njen vjerenik uz komentar:

– Moje saučešće porodici ovog momka koji je sinoć poginuo. Počivaj u miru brate… A ovi jadnici koji šalju ovakve poruke meni bliskim osobama, obične su si*ice, čim na ovaj način i sa tuđeg profila pokušavaju da prete ili šta već… Ne plašim se da umrem, dođi slobodno”.

Umrla kraj drogiranog vjerenika

Miloš Kovačević, verenik Plejboj modela Ivane Mlađović i dalje se nalazi u teškom stanju. Ivana je, kako se sumnja, preminula nakon što se predozirala.

Kako je za “Blic” izjavila Vanja Đorđević, portparolka Kliničkog centra, njegovo stanje je teško i pod stalnim je nadzorom specijalista Urgentnog centra. Ivana je, kako se sumnja, preminula uslijed prekomjerne upotrebe narkotika. Više javno tužilaštvo u Kragujevcu je naložilo obdukciju, ali i toksikološku analizu da bi se utvrdilo šta je zajedno sa svojim momkom koristila.

Ona je, kada je preminula, bila s vjerenikom u kući njihovog prijatelja, koji im je ostavio ključeve na par dana i koji je bivši zavisnik od narkotika koji je bio na metadonskoj terapiji.

Taj prijatelj ih je i pronašao. Ivana je već bila mrtva, a njen vjerenik Miloš bio je u nesvijesti. I on je u sebe unio veliku količinu droge, međutim, doktori su uspjeli da ga povrate.

Vjerenik Plejboj modela je u Kragujevcu bio zaposlen kao taksista, a kako pričaju mještani, bio je poznat kao zavisnik od droge.

Ivana je rodom iz Kosovske Mitrovice i imala je epizodnu ulogu u popularnoj seriji “Selo gori, a baba se češlja”, reditelja Radoša Bajića. Ona je bila i jedna od finalistkinja prvog izbora za “Plejboj djevojku godine” u Srbiji krajem 2011. i početkom 2012. godine.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO