Banjaluka

"Trapisti su ogroman TURISTIČKI POTENCIJAL" Asfaltirana Ulica Svetozara Cvjetojevića, Stanivuković najavio nove projekte (FOTO)

Ulica Svetozara Cvjetojevića dobila je novi asfalt, u okviru održavanja gradskih asfaltnih saobraćajnica.

"Trapisti su ogroman TURISTIČKI POTENCIJAL" Asfaltirana Ulica Svetozara Cvjetojevića, Stanivuković najavio nove projekte (FOTO)
FOTO: ALEKSANDAR ČAVIĆ/GRAD BANJALUKA

Naredni prioritet gradske administracije u ovom dijelu naselja Trapisti, kako je najavio gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, jeste da se najmlađim stanovnicima obezbijedi dodatni sadržaj kako bi im bilo srećnije i zdravije djetinjstvo.

– Vidjeli smo da ovdje ima stanara koji dugo žive u ovim stanovima a da nisu još upisani kao vlasnici. Takođe, vidjeli smo neuređene parkinge i saobraćaj koji može biti bezbjedniji. Dakle, mnogo je izazova, mnogo naslijeđenih problema, mnogo stvari koje želite dodatno da uradite – kazao je gradonačelnik koji je večeras razgovarao sa mještanima ovog dijela Banjaluke.

Улица Светозара Цвјетојевића добила је нови асфалт, у оквиру одржавања градских асфалтних саобраћајница.Наредни…

Posted by Град Бања Лука on Monday, June 14, 2021

Kompletno naselje Trapisti, kako je istakao gradonačelnik, može biti ogroman turistički potencijal našeg grada.

– Trapisti su izuzetno važno i jedno od najstarijih naselja, kojem godinama nije posvećena pažnja. Naši planovi su da naredne godine izdvojimo sredstva za početak rekonstrukcije mosta i obnovu prostora gdje je nekada bila prva hidroelektrana na Balkanu, a u koordinaciji sa Banjalučkom pivarom – zaključio je Stanivuković.

Prihvati notifikacije