Zabava

"Tražim neku šumu da odem i odmorim od svega" Marina Visković priznala zašto je umorna od estrade

Pjevačica Marina Visković otkrila je da joj je svega dosta i da želi da se odmori od života u Beogradu.

"Tražim neku šumu da odem i odmorim od svega" Marina Visković priznala zašto je umorna od estrade
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

Marina je odlučila da podijeli svoja razmišljanja na temu društvenih mreža i izazovnih fotki, a zatim otkrila i da joj je svega dosta.

– Pa Bože moj, ovo je estrada. Vidite šta radi Madona cijeli život, između ostalog. Tako da, u tom smislu razumijem izazovne fotke, ali kad neko igra samo na tu kartu to mi je primitivno. Ja sam se uvijek trudila da to sve bude u nekim granicama jer smatram da su malo sad granice otišle dođavola, da više granica nema! Sve je danas normalno što nije normalno. Ja ono, ne znam gdje da se preselim tačno? Tražim neku šumu da odem i da se malo, što se kaže, odmorim od svega. Al’ dobro, sve ide iz kuće, kućno vaspitanje je najbitnije. Tako da roditelji kakvi ste vi, takva će biti i vaša djeca – kaže Marina za Mondo.

Lijepa pjevačica kaže i da je emotivna, da često plače na koncertima, a suze su joj krenule i kada je ugledala Đanija na bini.

– Da, ja sam stvarno preemotivna, i recimo plačem često na koncertima. Najluđe je da sam i kod Đanija plakala kada je izašao na binu. Ja sam rekla, dobro ja nisam normalna! Đani onako sladak, izašao veseo. Ja kažem što ja plačem? Zato što je to meni sve preemotivno. A kod Adila, naravno. Kod Adila sam isto preplakala. Evo, ja bih sad zaplakala – priznaje ona.

Pjevačica je progovorila i o raskidu veze od 10 godina.

– Čekaj, moram malo da se ohladim! Ne bih zaista sada nešto i pričala o emotivnom životu. Ne želim da komentarišem nešto emotivni život pošto više do sad stvarno nema ni smisla – izjavila je ona.

Prihvati notifikacije