Zabava

"Tražim ogromnu cifru" Iva Grgurić ulazi u Zadrugu 6, progovorila o silikonima i "zlatnom kavezu" (VIDEO)

Pobjednica treće sezone rijalitija "Zadruga" Iva Grgurić, došla je danas ispred zgrade Pink-a kako bi pokušala da se dogovori oko uslova za ulazak u "Zadrugu 6".

"Tražim ogromnu cifru" Iva Grgurić ulazi u Zadrugu 6, progovorila o silikonima i "zlatnom kavezu" (VIDEO)
FOTO: A. DOJKIĆ/RINGIER

Iva je u svojoj izjavi za medije navela kako je srećno zaljubljena, da od produkcije traži ogroman honorar, a govorila je i o svojim silikonskim grudima koje su izazvale pometnju, jer djeluju kao da su spojene.

Pročitajte još

Iva se prisjetila i svoje ispovijesti o “zlatnom kavezu”, te navela kako smatra da su se ljudi u tom trenutku poistovjetili sa njom.

– Ukrali su mi telefon, sumnjam na taksistu, bila sam u policiji 2 sata. Nemam gole fotografije, ništa neće izaći. U telefonu imam samo ono što mi je potrebno za posao. Vidjećemo da li ulazim sa psom u “Zadrugu”. Nikad nisi spreman ni za jednu sezonu rijalitija – rekla je Grgurićeva.

Iva je otkrila šta misli o Maji Marinković.

– Maja je luda, ima harizmu. Ja sam Janjušu i njoj bila paravan. Raskid Stefana Karića i misice sam očekivala. Ko može da izdrži sa njim, ko malo ipak ima mozga. Ja sam zaljubljena. Za ulazak u “Zadrugu” tražim ogromnu cifru. Oprobala sam se u ulozi voditeljke, ali mislim da me Beograd neće još dugo gledati.

Iva je prokomentarisala svoje silikone.

– Pričalo se da je simastija. Ja sam svoje silikone stavila ispod mišića. Moj grudni koš je uzak i onda mi izgledaju grudi spojene, piše Blic.

Šta je sve rekla Iva Grgurić, pogledajte u videu na početku teksta.

Prihvati notifikacije