Zabava

Tražio da ga puste, jer je poznat: Desingerici određeno zadržavanje u policiji

Reper Dragomir Despić Desingerica priveden je u toku današnjeg dana na Zrenjaniskom putu jer je policija utvrdila da je vozio pod dejstvom narkotika, tačnije kanabisa.

Desingerica
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Kako tvrdi izvor blizak Desingerici, on je priveden nakon što je zaustavljen u svom vozilu marke “bmw”, a tom prilikom navodno je pokušao da izbjegne odvođenje u policijsku stanicu ističući da je on poznata ličnost.

– Osoba je zaustavljena na Zrenjaninskom putu u automobilu marke “bmw”, odmah je ustanovljeno da je bio pod dejstvom kanabisa zbog čega je priveden. On je pokušavao da izbjegne privođenje govoreći da je javna ličnost, naravno to je bilo uzaludno. Sada je u policijskoj stanici gdje ga čeka razgovor sa tužiocem – kaže izvor.

Desingerici je oduzet automobil kako bi se proverila legalnost vozila i da li je eventualno korišten za izvršavanje nekih krivičnih djela, što je standardna procedura koju sprovode nadležni organi.

Pročitajte još

Inače, od trenutka kada je kročio na scenu, reper ne prestaje da šokira javnost svojim postupcima.

On je poznat po skandaloznim nastupima na kojima udara publiku patikom, poliva ih alkoholom i pokazuje bušne čarape, a nedavno se pojavio i snimak kako divlja po putu, piše Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu